Mesela 4 yıllık yönetim bilişim sistemleri okumanın katkısı olur mu? Gerek var mı sizce bilemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet olur. Ben de sosyoloji okuyacağım mesela. Bilginin iyisi kötüsü yoktur. Elbet işine yarayacak bir şeyler öğrenirsin bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Dimi ya bence de
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 502 cevap paylaştı. şöyle mantıklı diploma saydırma diye bi şey duydum maaşına diploma kadar bi para mı ne veriyorlarmış galiba
02 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aöf okudum merak etrigin seyleri sorabilirsin. Ben 2 yillik okudum ama. Örgun lisanstı. Ayni anda basladim. Simdide orgunde 2. Sinifim bitti. Aöfte de mezun oldum. Lisans okuyacaktım ama ikisi bir cok zor oldu. Iyi ki aöfü de lisans yazmadim dedim. Baska sorularin varsa yorum yazabilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Benim de 2. Sınıfım bitti. Aöf lisans düşünüyorum ama birlikte yürütebilir miyim bilmiyorum birde Aöf olunca sanki okusam da boşa olacakmış gibi geliyor. Ondan bir kararsız kaldım.
- Cevap sahibi+1 yıl
Hangi alanda ilerlemek istiyorsun, özel sektor dusunuyor musun bilmiyorum ama devlete atanma düşüncen varsa aöf ya da baska bir okul farketmiyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Aöfte istersen az ders alabilirsin. 5 yilda bitirebilirsin mesela. Ya da yaz okulu sinavlari icinde basvuru yapip derslerini azaltabilir 3.5 senede ya da 3 sene de falan da biritebilirsin. Benim bir tanidigim 2 yillik bolumu 1.5 sene de bitirdi. Ama sadece aöf okuyordu baska ugrastigi bir sey yoktu. Sende derslerini azaltmak amaciyla yazın falan bir yerlere pek gitmeyen biriysen yaz okulunda birkac ders alip azaltabilirsin. Yazında dinleneyim dersen o da baska bir tercih tabii ki.
- +1 yıl
Ben özel sektörden devam. Bakalım uzayabilir belki derslerimin durumuna göre ayarlarım. Teşekkür ederim bilgilerin icin 🌸
Yönetim Bilişim Sistemlerinin açıktan olması saçma değil mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Neden saçma olsun ki tek fark okula gitmiyorsun. Staj falan zorunlu
- +1 yıl
Evet bilişim ile alakası olmayan için açıktan zor olabilir. Benim bölümüme yakınlık var ondan bu bölümü istedim
- +1 yıl
Ne mezunuysan onunla ilgili bir master programına dahil olmak daha akıllıca.
01 Yorumla- +1 yıl
Daha mezun değilim de o da var aklımda
Aynı anda 2 tane alabileceğini düşünüyosan hiç durma
04 Yorumla- +1 yıl
Oluru var diyosun yani
- +1 yıl
1 örgün 1 aof olacak
bende istiyorum araştırıp bana da döner misin canım
00 Yorumla- +1 yıl
Sana göre ne istiyorsan onu yap
01 Yorumla- +1 yıl
Sağ ol kanka
Paran çoksa oku aöf bir şey olmaz tc kızı.
03 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle diyorsunuz beyefendi
- +1 yıl
😂😂😂💛
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bu ülkede okumak başlı başına hata ama bu bölümü okumak istiyorsan oku yani bi zararı yok
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Niye mantıksız olsunki
02 Yorumla- +1 yıl
Açıktan olduğu için bilemedim
- +1 yıl
okunabilir bence
08 Yorumla- +1 yıl
Mat kısmında yardım edersin habdjwjxjs
- +1 yıl
Tabikii 😂
- +1 yıl