Tesekkürler KS ♥
Türkiye'de iş başvurusu genelde nasıl yapılır?
Tesekkürler KS ♥

Türkiye de başvuruları senin anlattığına benzer cv veya işkur vb yerlerde iş aranıyor.
fakat yerleştirme öyle olmuyor.
şu an kendim serbest muhasebeci mali müşavir adayıyım. Büyük firmalara sürekli iş başvurusu yapıyorum. Görüşmeye de gidiyorum fakat mülakatta eleniyorum.
Burada devreye torpil giriyor işi bilmekten daha çok. Birde Genel de siyasi partiler istedikleri yerlere istedikleri adamları yerleştiriyorlar.
Türkiye de sistem biraz daha tanıdık çevresinde dönüyor. Kurumsal bir firma değil ise
Tamamen ne tür bir iş aradığınıza bağlı bir durum. Her iş dalında kapı kapı gezmek diye bir şey söz konusu değil. Örneğin benim işimde sadece referans ile ilerlenir başvuru bile yapmana gerek kalmaz. Ofis çalışanı iseniz iş bulma sitelerindeki cv'leriniz ile başvurular yaparsınız.
Cevap
7Cevap
Türkiye'de eğitim ve mezuniyet durumunuza göre kendiniz bireysel olarak CV nizle ya da İŞKUR üzerinden kayıt oluşturarak iş müracaatları yapabilirsiniz. İş arayan kayıt belgesi alabilmek için işçilerin İŞKUR'da profil oluşturması gerekiyor. Kayıt işlemlerinin tamamlanması için İŞKUR şubelerine bizzat başvurmak gerekiyor. Şubelere gidemeyen vatandaşlar ise kayıt belgesi için internet üzerinden başvuru yapabilir...
Hangi işi aradığınıza göre değişir
Almanya'ya nasıl gelebiliriz çalışma imkanları iyi mi?
Bence calisma imkanlari iyi
Keşke orada yaşasam işim olsa orada.
Sen sonradan mı gittin oraya yoksa orada mısın küçüklükten beri?
Almanyada dogdum memleketim sayilir
Anladım cevapların için teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Tecrübeye dayalı cv de hangi işe başvuruyorsan ona göre çalışma geçmişin olmalı alakasız yerlerde çalışıp iş degistirip buna göre başvuru olmamalı.
@BabyDoII yoksa Türkiye'de mi çalışmak istiyorsun 😍😍😍😍😍
Hayir canim o fakir kesimler icin gecerli ve bircok ulkede gecerli :)
kariyer iş ilanlarından genelde
Torpil olmasa boş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?