Güncellemeler
+1 yıl
Kitap okumakla değişiyor mu her şey herkesin tuzu kuru ya kitap okudum iş buldum, kekemelişim geçti kitap okudum zayıfladm bi tane daha kitap okuyaym kredi borcum ödensin son sayfayıda okuyayım annrm babam kavga etmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Spora basla sadece diyetisyen yapma spor hem psikolojik hrm diziksel gelişimdir diksiyon dersleri var youtube onlara bakabilirsin kişisel gelişim kitaplari okuyabilirsin parapsikoloji öneririm
Kitap okumak vs. Bunlar boş doktorada gittn 3 gün güzel konuşuyorm 4. gün kekeliyom
Spora basla ayrics ne okuduguna gore değişir bos drgil
Somut bişeyler başarmak istiyorum
Direksiyon sınav hakkı 4 değil mi
Evet 4 baştan kayıt oldum
Göbeğin deki kılın için sadece diyetisyen yeterli değil bölgesel spor yapmalısın evde kendindeyapabilirsin azmetmek lazım bicudunu istediğin gibi sekilendirebilirsin plates ftness zumba sqart bunlar la halledilir konuma bozukluğu için dil kursuna gidebilirsin diksiyon dersinde alabilirsin kendin yapmak iste yeteri kendini kendin gsliştirebilirsin kendini sev ve kendine inan gücünü hisset
Bunların hepsini hepsini hepsini yaptım doktora gittim bu kekemelik hap yazdım iç düzelcek ya da ameliyatlık bi durum değil ki 3 gün güzel konuşuyorm 4. gün kekeliyom gerçekten hiç bişey umudum kalmadı her şey kursağımda kalıyor
Özgüvensizlikten psikolojik olabilir önce kendini kabullenip sevmen lazım sonra neyapabilirsin ona bakman lazım
Ah canım benim duzelirsin ya
Yoruldm artık evde bi sürü problem
Geçer geçer bana dua er
Sana mu diye
He
Niye
Sorma ne haldeyim
kişisel gelişim Kitaplari oku
Kitap okumak şu an benm için boş
niye?
Kitap okumakla değişiyor mu her şey herkesin tuzu kuru ya kitap okudum iş buldum, kekemelişim geçti kitap okudum zayıfladm bi tane daha kitap okuyaym kredi borcum ödensin son sayfayıda okuyayım annrm babam kavga etmesin
Kitap okumadığında bunların hepsi halloluyor mu peki?
şu an mesele benm kitap okuyup okumam değil kitap okusam haftaya olan ehliyeti geçebilcem şu an mesele kitap değil değil
pozitif düşünebilmek için Kitap okumak şart
Pozitif düşününce her şey hallolonuyor mu ozamanda bu pollyanacalık değil mi
ne alaka? pesimist düşününce her şey halloluyor mu? pozitif düşünmek iyidir
Dert etme her şey çözülür merak etme
Ne zaman ki ne zaman
Zaman ile
2 senedr böyle
Elbet vardır bir çözümü
Herkes gibi sende boş konuşuyon
Dolusu ne peki sence çözüm ne
Bilmiyorum neden beceremediğimi ne olmadığını bilmiyorum çalışıyorum çabalıyorum tevekkül ediyorum zamana bırakıyorum olmuyor
Tam tevekkül etmiyorsun bence
Olabilir kötü düşüncelere boğuluyorum ya ben iyi düşünürken hep, kötü olursa diye ne bileyim kısır döngü gibi
İyi düşünmeyi dene her şey güzel olacak
Bilmiyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😢😢😢😢 bazı şeyler benm elimde değil ya kötü olursa diye aklıma geliyor ne bileyim olmuyor işte
Onu aklından çıkar iyi düşün
Onu derken kötü şeyleri kötü düşünceleri mi diyon
Cevap vermedin
Aynen öyle iyi şeyleri düşün
Neleri basaramadin
Yukarı yazdım ya