Tyt matematiğine üç aylık tatilde yeniden başlamak istiyorum ama ya yapamazsam diye korkuyorum YouTube da anlatan bussuru kanal var konuyu anlıyorum testini cozemiyorum çok sinir oluyorum olur mu sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olur tabiki okuldan ve dershaneden bin kat daha iyi hocalar var mesela Mert Hoca
Evet bende mert hoca ile çalışıyorum genellikle ama yapamam diye korkmuyorum değilim
elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış gerisini sonra düşün korkulacak bir şey yok. Bangır bangır ilerle
Çözümlü sorulardan ilerleyin
Ben de bir tyt öğrencisi olarak konuşuyorum ki çözümlü test kitaplarım var inanın çözümlerden hiç bir şey anlaşılmıyor hem onun yanında onu değil YouTubedan Hal olur mu diye sormuş
O zaman şu şekilde ilerleyin önce videoyu dinleyin ki benim önerim hocalara geldik ben o sayede mat yapabiliyorum 1 sefer dinlediniz demi ikinci sefer tekrar dinlerken soruları görün dondurun kendiniz çözmeye çalışın mantığı kavrayın bu burdan çıktı falan diye açıklama yapın beyninize ilk olarak olmayacak düşüncesi değil olacak düşüncesi hakim olsun size
Yanlis yapmaktan korkmayın her yanlış doğruya yaklaştırır Telegram gruplarından çözemediğimiz soruları atabilirsiniz çok grup var kısa notlar alın örnek veriyorum usler aynıysa tavanlar çarpılır
Hmmm teşekkür ederim gerçekten sanırım sizde uniye hazırlaniyorsunuz gerçekten liseyi bomboş geçirdim şimdide YouTube dan falan halletmem lazım dershaneyede gidicem bakalım hayırlısı
İlk defa beni küçük gören biri oldu teşekkürler :D
Ben üni mezunuyum askere gidecem geçmiş tecrubelerimden açıklıyorum bizde lys vardı geometri sınavı vardı geometri çok severdim çalışmadan 30/10 yaptım bulmaca gibi diye kodladim bu tarz şeyleri çözmeyi düşünmeyi çok severim bu şekilde olaya bakın
Bir insana 40 gün deli deseniz delir olur derler sen yapamicam dedin mi sürekli zaten o şekilde olma ihtimali yükselir
çok özel olmuyacaksa Hangi üni mezunusunuz acaba
Niğde
Memlekete yakın olsun diye orayı istedim
Bende aslen Balıkesirliyim ama Ankara İzmir Bursa Çanakkale olsun istiyorum
Yani 4unden biri olursa daha iyi olur benim icjn
İstediğiniz meslek devlet kademesi ise üni fark etmez
Özel sektörse kaliteli üni okuyun
Biyoloji öğretmenliği istiyorum ne önerirsiniz efendim
Branş öğretmenliği atamaları kalmadı az bise ing din sınıf anaokulu kaldı sanırım iyi düşünün
Efendim biliyorum bize bunları hocalarımız da söylemişti (edebiyat tarih vb biyoloji kimya vb.) Gibi öğretmenlik okumak isteyenler risk almış olur dedi KPSS ye çalışıp kazanıp atanmak zorundasınız dediler zaten biyoloji sevdiğim Bir bölüm neden ataması var diye istemediğimiz bir bölümü okuyimki atananlar nasıl atanıyor çalışarak bende yapabilirim inş
O zaman dicek sözüm yok 90+ cekebilirseniz helal olsun gygk eğitim ve alan bilgisi sınavlarına girceksiniz
ek ders sıkıntınız olması muhtemel o da var daha bir sürü sıkıntı ülkemizde sevdiğin değil para getiren önemli :)
Aynı ailem gibi düşünüyorsunuz diyetisyenlik falanda olabilir o gün gelsin bir biyoloji hem sevdiğim hemde ayt az net isteyen bir bölüm olduğu için sevmiştim ama işler istedigim gibi giderse güzle bir puan da gelirse bekle tıp
*Bekle beni tıp
allah gönlünüze göre versin :)
ben tıp sevmem ama bir sorununuz olursa mat sorusu yardımcı olurum :)
Valla klasik şeyler bol bol soru tipi çöz zamanla yapacaksın