Hukuk ögrencisinin yillik masrafı ortalama ne kadar. (Kitaplar, okuldan istenilenler vs.)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kyk vs dshil mi
Ha evet o da dahil. Unutmuşum
Valla ben basit bölüm okuyom aylık 2 bin gidiyo sen düşün. Mezun musun 12 mi?
Mezun
Yaa az kalmış. 2 2.5 rahat gidiyor ya bende kızlarda daha çok olabilir
Zaten oyle fazla masrafi olan biri degilim. Okul masraflarini karsilayabiliyim bana yeter
Ailen ne iş yapıyor? Kyk burs vs hallolur merak etme
Babam tır şoförü, annem de ozel bir hastanede vezne sorumlusu. Kykdan burs cikarsa, ailemden de gelen destekle hallederim diye dusunuyorum aslinda. Bakalım, zaten bu sene hukuk kazanacak seviyeye yaklastim ama gelemedim, olursa seneye olacak😬
Öyle deme kazanırsın valla, kendine inan her an her şey olabilir. Aylık 2 bin de yeter de artar sana olmadj kredi çeker ödersim meslek olunca 500 500 takılma bunlara derim😊
bu sene olacagini sanmiyorum pek. Ama insallah olur. Olmazsa da tekrar hazirlanirim. istemedigim bir bolume gitmek istemiyorum açıkçası. Cevaplariniz icin tesekkurler🤗🙏
Hayallerinin peşinden koşş. Netler nasıl😊
Aslinda benimkisi biraz uzun bir durum. Gecen gun bu konuyu anlattigim bir soru sordum hatta burada. Ama kisacasi bazı sebeplerden dolayı esit agirliga calismaya nisanin basinda basladim. Calistigim konulari rahatlikla kavrayabiliyorum. Su an netlerim artista fakat hukuk kazanacak kadar degil maalesef. En basinda esit agirlik calismaya baslasaydim hukuk yapabileceğimi bildigim icin bu sene kesin kalmak istiyorum. Desteginiz icin de tesekkurler 🤗
Rica ederim😊herşey gönlünce olur. Başka sorun varsa sorabilirsin uyumayacaksan 🙂
Şu anlik başka bir sorum yok. Iyi geceler🙏
Benim vardı da rahatsız etmeyim iyi geceler
Yok estağfurullah. Sorabilirsiniz tabi ki☺
Buradan mı peki rahatsız etmeyeyim😊
Yok rahatsiz etmiyorsunuz tabi ki
Mezunluk nasıl zor mu ben de mezuna kalmıştım etkisini hala atlatamadım
Kesinlikle zor. O sureci iyi yonetemediginde çok daha zor hatta. Bir onceki sene hangi konularda hata yaptığını fark edip bunu duzeltemiyosan zaten iş çıkmaza giriyor (misal calisma duzeni, sosyal medyada vs harcadigin zaman gibi)
Zor ya hala etkisi çıkmadı ben de
Fakat söyle de bir durum var. Ailenin tutumu da cok onemli. Cok sukur ki hic yargilamadilar beni, yanimda oldular. O yuzden daha rahatim acikcasi. Bunun yaninda artik gec de olsa hatalarimi fark edip, sadece biraz daha zamanim olsa yapabileceğimi bilmenin de verdigi bir motive de var
Ne güzel başarılı bi kıza benziyosun😊maşallah zekisin ha dkzpcpvp
Her ne kadar ailen yaninda olsun vs, kesinlikle zor bir süreç. Seneye kazansam bile ben de ayni sekilde etkisinden kolay cikabilecegimi dusunmuyorum. Cunku gercekten benim mezun surecim cok zor gecti su ana kadar. Bu sefer kalirsam psikolojik destek almayi dusunuyorum. Stres yonetimim nasil olmalı, kendimi nasil motive edebilirim vs diye. Cunku stres beni en cok etkileyen sey
Öyle bir izlenim verdiysem ne mutlu bana dhhdndnf. Umarim bu isin sonunda er ya da geç , akademik anlamda da basarili bir insan olabilirim😂
Valla çok iyi anladım seni
Hepsini yaşadım ben de şükür ama geçti
Olursun kız zekisin maşallah memleket neresi😂
Bakalım, hakkimizda hayirlisi
Trabzon. Sizin?
Sivas 😂 karadenizli zeki olur maşallah
Tüm karadeniz adina teşekkürler ediyorum o halde😂
Rica ederim😂sohbet uzadı baya devam edelim mi bitirelim mi seni rahatsız etmek istemem hangisi sana uygun olur ise 😊
Estagfurullah. Asla rahatsız olmadım, aksine memnun oldum. Yanliz tek bir sıkıntı var , o da internet😂 Kendi internetimden harciyorum da, bitmek uzere. Ama lutfen yanlıs anlamayın. Sohbetiniz güzeldi☺
İnternetin ne beleş paket yapalım sana hahahah😊😂ben de mobil verideyim de çok yemiyo bu site
Hshshsndjfjfj. 2 hafta boyunca babaannemlerdeyim, paketim ayin 22sinde yenileniyor. Mecbur idareli kullanmak lazim😂
İnternet paketine değerdiim bence 😉😊
Haahahahaha. Sohbetin cidden sardı ama o kadar internetim yok.😬
Saatte 5 10 mb anca yiyor burası merak etme 😂kal derim bence cidden 10 mb çok az
Pişman olmazsınn