18 yaşından büyük üniversiteye başlayanlarla siniftakiler sürekli dalga geçiyor gülüyor zorbalık yapıyorlar ben bu yüzden 2 üniversiteyi yarıda bıraktım psikolojim bozuldu zar zor kendime geldim her gün ağlamaktan bıkmıştım ya siz siz olun üniversiteye geç başlamayın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yoktur. Ben hala okuyorum. 24 yaşında İngiliz Dili ve Edebiyatı kazandım, gençlere biraz garip geliyor ilk başta ama sınıfın abisi, ablası oluyorsunuz zamanla. Dikkat edin, benim gibi ağlama duvarına, dert babasına dönüşmeyin 🤣🤣🤣
Ömür boyu yapacağın bir iş varsa kafanda buna değerse boşuna üniversite kısmını düşünme derim. Zaman çabuk geçiyor 30 sonrası kafan rahat olur en azından.
Yadirganmazsin yas araliği cok açık olan bir ortam cünkü. Ki yadırgansan bile bunu dert etmemelisin. Hayat senin. Mutlu olacağın birseyi yapmak icin uygun zamana ihtiycın yok ☺️ Başarılar dilerim..
Ailen destek oluyorsa ya da hem okuyup hem çalışabilirsen yaşı yok tabiki kim ne için yargılayacak.. dalga geçmek için abi falan derlerse aldırma daha ergen sayılır onlar 😄
Vay canına! Ben de mezun senemdeyim sözelciyim siz sanırım sayısalcısınız çok matematik kitabı gördüm orada 🥲👌 ayt ve tyt deneme öneriniz var mı acaba, sadece ayt krallar karması denemem ve 10 lu tyt denemem var bitince ne almalıyım kararsız kaldım.. Ve umarım bu sene kazanıp gideriz artık, bir sene daha kalmak istemiyorum :(( hedef sözel 100-110 bin falan 😐
Evet edebiyatın limit denemesi vardı 24 lü o bitmek üzere bir de çap ın edebiyat denemesini aldım ama maşallah cidden limitten bile daha zor geldi bana, limitte 20-21 doğru yaparken çap yayınında edebiyat denemesinde 16-17 yi zor görüyorum neredeyse 😶 ben de anlamadım ya şu an herkes tyt-ayt deneme çözme derdinde sınava az kaldığı için sanırım. Sürekli bitirip yenisini alıyor bazıları, acaba hangisi daha doğru çözemedim ://