Derslerime düşkün bir öğrenciydim ama bir tane oldu O da nasıl oldu ben de bilmiyorum ilerlemesi mümkün değildi yaş olarak küçüktük fakat bir daha da öyle bir hissiyat yaşamadım Belki de yaşamak istemedim
Açık yüreklilikle söylemek gerekirse benim hiç olmadı pek te gezmezdim genelde ders çalışırdım fakat bir sevdiğim vardı tabi ama o zamanlar o beni sevmiyordu biliyordum sevgilisi vardı hep sustum sesizdim aradan yıllar geçti ve şimdi onların hayalini kurduğu çoğu şeyi yaptım ve şimdi diyorum ki iyi ki de yapmamışım belki de vaktim ve fikirlerim çalınıcaktı
Olmadı ama biri vardı bakar bakar dururdu sonra alt sınıflardan biriyle sevgili oldu, kızın yanında da yine bakardı sonra ayrıldı yine baktı. Evet sadece baktı 😄
Resmi olarak sadece hazırlıkta oldu.. Sonra ki zamanlarda hep takılma halinde seyretti.. Genel de 2. Adam olmayı seçtim daha korunaklı daha mantıklıydı o zaman. Sorumluluk yok kaygı yok.. Sadece anlara anlamak katmak derdi.. :)
Benim hep sevgilim vardi ya.. Hiç sevgilisiz kalmamistim bu yila kadar.. Bu yilda birilerini istemedigimden sanirim. Kafami dinliyorum diyelim. Cok sevgilim oldu ya maalesef.. Eğlenceme baktım ama arkadas ortami konusunda iyi degildim. Pek arkadasim yoktur.
20 yaşındayım daha sevgili yapmadım hala bilmiyorum yani bana o kadar kolay gelmiyor flörtlerim tabii ki oldu ama sevgili kadar ciddi bir boyuta gitmedi olay
İlk okuldayken 1 inci sınıfa giderken ilk gün sevgilim olmuştu. Kızla daha ikinci günden el ele tutusa tutusa yürümeye başlamıştık🤣 Tam 9 sene sürmüştü. Lise bir e geçmeden ayrilmistik