Eğitim & Kariyer 1 ay YKS hazırlık yaparken ne gibi uygulamalar kullanıyorsunuz? Moldovyapapatya Fenomen Takip Et FacebookTwitter 01 Benim kullandığım bir çok uygulama var. Peki sen tercih ediyor musun?#Moldovyapapatya Güncellemeler: 1 ay #YKS2022 1 ay Focused Pupa Odaklanma Uygulaması Nedir Tanıyalım! ↗ Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter YKS hazırlık yaparken ne gibi uygulamalar kullanıyorsunuz? 52 Görüşünü yaz
ÇevikYiğit | Eğitim & Kariyer konusunda 103 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay YouTube başka bir şey kullanmam. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
gece_gibi_ | Eğitim & Kariyer konusunda 74 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Pakodemy ve YouTube ha bir de sorun kalmasın vardı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
sesizbiri | Eğitim & Kariyer konusunda 403 görüş paylaştı. Guru 1 ay Okumayın valla bu ülkede okumayın Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Nevar12-22 1 ay Bende aynısını düşünüyorum sesizbiri 1 ay Doğru yoldasın o zaman Nevar12-22 1 ay Evet doğru yoldayım
Barış_LonelyForever | Eğitim & Kariyer konusunda 864 görüş paylaştı. Master 1 ay Youtube olabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
wortexingılıcı Xper 2 1 ay Uygulama değil de yayın olarak apotemi gayet iyi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25YouTube başka bir şey kullanmam.
Pakodemy ve YouTube ha bir de sorun kalmasın vardı
Okumayın valla bu ülkede okumayın
Bende aynısını düşünüyorum
Doğru yoldasın o zaman
Evet doğru yoldayım
Youtube olabilir
Uygulama değil de yayın olarak apotemi gayet iyi
Uygulama kullanmadım
Mesela ne var