Eğitim & Kariyer 1 ay Kolay ve en kısa yoldan İngilizce nasıl öğrenilir? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 20 Bu konuda fikri ve önerisi olan var mi Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Kolay ve en kısa yoldan İngilizce nasıl öğrenilir? 24 Görüşünü yaz
ѵαℓεɳƭเɳσ | Eğitim & Kariyer konusunda 462 görüş paylaştı. Master 1 ay Oyunlar, film izleyerek ve bir iki dil programı kullanarak.Understand me? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kzmddjjdjejdjf Xper 6 1 ay Dil bir süreçtir. Aylar yıllar alır. Kursa gidebilirsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
shadybaris Xper 4 1 ay Kurslar var ama bi site vardi direkt olarak yabancilarla konusuyosun yuz yuze ve daha kolay öğrenebiliyosun. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay İşte o site hangisi kalbindesakli91 1 ay Camply gibi bir uygulamaydı adı
nobodynocrime Xper 5 1 ay Basit ingilizce kitaplar okumaya başla. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
bafiabi | Eğitim & Kariyer konusunda 321 görüş paylaştı. Guru 1 ay Gece gündüz sürekli İngilizce dinle Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever | Eğitim & Kariyer konusunda 872 görüş paylaştı. Master 1 ay Altyazılı film veya dizi izleyerek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24Oyunlar, film izleyerek ve bir iki dil programı kullanarak.
Understand me?
Dil bir süreçtir. Aylar yıllar alır. Kursa gidebilirsin
Kurslar var ama bi site vardi direkt olarak yabancilarla konusuyosun yuz yuze ve daha kolay öğrenebiliyosun.
İşte o site hangisi
Camply gibi bir uygulamaydı adı
Basit ingilizce kitaplar okumaya başla.
Gece gündüz sürekli İngilizce dinle
Altyazılı film veya dizi izleyerek