Hocadan istesem sinavi yine yapar mi?

dun benim ingilizce sinavim vardi, hep bildigim ve anladigim konulardi ama bizim sinif sinav esnasinda oyle bi konustu ki hicbir sey yapamadim, odaklanamadim soruyu okuyorum tamam mi arkadan sakasiz birisi ciglik atti bildiginiz butun sesi yankilandi sinifta takmislar 5. soruya 5. soru da gorseller iyi cikmamis 1 sinav boyunca 5. soru da 5. soru, 5. soru da 5. soru diye herkes 5. soruyu konustu o ne, bu ne, su ne diye abi soruyu okuyorum hoca sey diyo sinavi bitirenler uyku moduna gecsin oyuna baglansin oglum niye baglanmiyorsun internetin mi yok diye konusuyo baya baya hoca bi ara sinav esnasinda SUSUN ARTIK diye ciglik atmamak icin kendimi zor tuttum sinavdan ciktim (hoca sinavin bitmesine 5 dakika kala kagitlari verin artik diye baski yapmaya basladi) zaten 5 dakika kala herkes ayaklandi baya baya birbiriyle sohbet etmeye basladi ben ciktim sinavdan baya baya agladim ya sinirden koridorda bildiginiz agladim yani o derece sinirim bozuldu sinav esnasinda sinirden ellerimi yara yapmisim o derece bu sinava baska matematik hocasi girmisti ingilizce hocamiz baska istesem beni tek yapar mi acaba durumu anlatsam falan
Güncellemeler
+1 yıl
agladim derken ilkokul cocugu falan degilim bu arada bildigim konular olmasina ragmen yapamayip dusuk alacak olmama agladim ben bilmedigim konu olup dusuk alsam gram uzulmezdim zaten
Hocadan istesem sinavi yine yapar mi?