Eğitim & Kariyer 3 dersten kalınca burs kesilir mi? Luciferr111 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1. sınıftan 1 ders 2. sınıftan 2 dersToplam 3 dersle burs kesilir mi? Ortalamam 2 yi geciyo sıkıntı yok 3 dersten kalınca burs kesilir mi? Cevapla Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne bursu olduğuna göre değişir. Aldığınız bursun şartlarına bakmanız gerekir. 0 2 Yorumla Luciferr111 +1 yıl Kyk Yorumla s Arag0rn +1 yıl 2 bin altında olmazs ortalama kesilmiyor diye biliyorum Yorumla
suburra3488 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl 3. Dersten kalırsan ve diyorum ona göre, okul bunu ilgili yerlere bildirirse kesilir. Ama bildirmek zorunda değil demişlerdi öğrenci işlerinden. Yani bildirmezse kesilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne bursu olduğuna göre değişir. Aldığınız bursun şartlarına bakmanız gerekir.
Kyk
2 bin altında olmazs ortalama kesilmiyor diye biliyorum
3. Dersten kalırsan ve diyorum ona göre, okul bunu ilgili yerlere bildirirse kesilir. Ama bildirmek zorunda değil demişlerdi öğrenci işlerinden. Yani bildirmezse kesilmez