Eylülden beri çalışıyorum sadece fizik tyt ayt ve geometri sıfır bende bir kamp buldum 5 günlük oradan dinleyip halledicem öbür dersleri de hatırlamak için genel tekrar yapicam yksye 23 gün var 11 gün tekrarlara geri kalan 12 gün seri denemelere ayiricam tyt 50 20 arasi ayt 20 30 başarılı olma imkanım var mı ilk 20 bin
Evet olursun
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Denemelerde geç kalmışsın denemeler üzerinden fiziği ilerletiyorum
Deneme düzenim var dun mesela ayt mat çıkmış soru çözdüm geçen yılın çok zor dedikleri yıl 15 soru cozebildim
Cozemediklerim de bilgi eksiğini genel olarak basitti bence
Ben dersanede denemelere giriyorum hocalarıma yapamadıklarımı soruyorum
Sonra eve gelip evde tekrar ediyorum
Bizmde başımızda matci vardi o önümüze koydu çözün diye benden başka 2 kişi daha girdi 1 2 soru bile cozemediler rakiplerine bak be ben 15 çözdüm onlar onu bile cozemediler bıraktılar
Ben başarılı olacağımı düşünüyorum ÖSYM sorulari basit bildin mi çözersin o yüzden sınava yakın tekrar yapmam çok avantajlı bir şey sinav anında herseyi hatirlayabilicem
İşte ben hocalara soruyorum sonra eve gelip tekrar çözüyorum faydasını görcez inşallah
İnşallah bakalım sinav sonucunda kimin ne yaptığı beli olur burada sordum ama herkes hayır dese bile ben belki o sınavda derece yapicam kimse kestiremez bide eylülden beridir calisiyorum Allah yardım etti mi neden olmasın imkansız olarak bakmıyorum calismasaydim her konum 0 olsaydı evet imkansızdı kazanmam ama ben imkansız olarak görmüyorum yapilabilir bence
ben sınavdan 3 ay önce konuları bitirmiştim. 11 günde hiçbir halt olmaz
Ben ocaktan beridir ayt calisiyorum konularim bitmiş sadece genel tekrar fiziğim biraz 0a yakın onu toparlamaya calisicam tyt 20 turkce 10 sos 10 fen 20 30 arasi mat ayt de ise 10 15 arasi mat 0 fizik 7 kimya 8 biyo
benim konular bitti tekrar yapıyrm fızıge hıc calısmadım kımya biyo mat yeter hemsırelık ıstıyorum bnde matı nasl halledıon
Konu +test güzel bir hocayla rahat yapılıyor geçen yıl çok zor diyorlardı 15 soru falan yaptım
Hm 10 net çıkar mı mattan
Çıkarırsın çalışırsan niye cikmasin
Ben 2 gün deneme çözücem gayet yeterli bence sende çalış elinden geldigince sonuç açıklanmadan ne desek boş başarilar.
geçen yılın biyo ayt çıkmış soruya baktım geçen yil sınava girsem rahat fullerdim ayt matını da dün çözdüm 10 15 arasi yaptim ÖSYM çelişkiye bırakmıyor deneme sınavları ÖSYM den daha zor Buda bir gerçek ÖSYM de başarılı olmak için tüm konulara hakim olmak yeterli ebn de bunu yapicam tüm konuları tekrarlayıp hafızamda taze tutmaya calisicam
Mutlaka tıpkı basım deneme çöz
Gunde 5 6 saat mat dersi görüyorum geçen hafta hocayla integral cember bitirdim bunda sonra 10 saat çalışmam gerek ki yetissin
1 aydan az kaldı zaten çalış başarılar
Mesela fiziğim 0 olmasına rağmen geçen yıl fizikten 2 soru yapardim
Teşekkürler
Rica ederim
Hangi bölümü istiyorsun? Bence başarılı olursun.
Tip veya hemsirelik biliyorum uçurum ama nasip geç yılın biyo ayt çıkmış soruya baktım geçen geçen sınava girsem rahat fullerdim ayt maçını da dün çözdüm 10 15 arasi yaptim ÖSYM çelişkiye bırakmıyor deneme sınavları ÖSYM den daha zor Buda bir gerçek ÖSYM de başarılı olmak için tüm konulara hakim olmak yeterli ebn de bunu yapicam tüm konuları tekrarlayıp hafızamda taze tutmaya calisicam
evet en güzeli dediğin gibi. tüm konuların taze tutulması önemli. şu an üniversite 1 gidiyorum. geçen sene çalışırken bazı videolara denk gelmiştim. çok işe yaramıştı 3 saatte tyt matematik felan asjdhag.
günde kaç saat çalışıyorsun? ve ne zamanlar? ben genelde akşamları çalışıyordum. çok çalışmaktansa az ve öz çalışmak daha verimli oluyor. sıkıştırınca daha çabuk unutabiliyorsun.
Sabah kalkıp akşama kadar calisiyorum 15 tatilde de çok sıkmıştım kendimi 8de kalkıp 1e kadar dersleri sıkıştırıp bitiriyorum sonra dinleniyordum 15 tatilde biyo kimya ayt adına bitirmiştim tyt fizik sadece video izledim test hiç cozmemistim ona rağmen tyt fizik 2 3 net yapabiliyorum
bu süreci bizzat yaşadığım için biliyorum. gerçekten bunaltıcı ama bu günleri atlatınca ne yaşamışım ama diyorsun. bu süreçte yanında olmak istiyorum. hatta şimdiden kaç alacağını merak etmeye başladım. içime doğanı söyleyeyim iyi bir yere geleceksin.
İnşallah bakalım nasiptakip atayimmi sinav sonucu temmuzda açıklanınca haber veririm
memnun olurum. bu süreçte aklına takılanlara yardımcı olmak isterim.
Ben lise hayatım boyunca tembel öğrenci olmadım ders calisam bir tipim konu temelim var sadece unuttuğum yerleri hatırlamakta mesele diploma notum 84.7 falan fizik hocalarımız düzgün değildi dandikti ama tyt 9 10 iyi denk geldi 11 kötüydü 12i biraz iyiydi
benimde not ortalamam 84'dü 12. sınıfta bir türlü takdir alamamıştım :( ikinci dönem daha çok çalıştım 84. xx lerde kaldım bu sefer yine alamadım :)