34 yaşındayım evimi arabamı aldım borçlarını ödedim?

Tebrik ediyorum. Tabii ki iyi bir şey. Emeğinle yaptıysan eğer kendinle gururda duyabilirsin fakat benim hayat felsefemden dolayıdır sanırım mal varlık kazanarak kendimi basarili saymıyorum. Böyle şeyler ekonomik olarak her ne kadar rahatlatsa da özgür olmaya engeldir. Sakın yanlış anlama lütfen sadece görüşüm bu.
Aynı yaşlardayız Ve belki bir bu kadar daha yaşayacağız. Yaşasak bile ne kadarı sağlıklı geçecek bilmiyoruz. O yüzden her anın tadını çıkarmaya, kendimi bir şeylere (mutlu olabileceğim şeylere) adamayı tercih ediyorum. :)
Yani evet ülke ekonomisi iyi değil fakat minimum şartlarda da yapılabilecek şeyler var. Yukarı da dediğim gibi. Sadece hayatı nasıl yaşamak istediğine dair bir tercih yapmak zorundasın. Eğer mutlu isen şu an problem yok ama mutsuzsan problem büyük demektir.
Cogu insana gore basari , cunku kucuk beyinli insanlarin aklinda ev araba olunca butun sorunlar cozulecek saniyorlar da ondan. O araba zaten su yakiyor bakima ihtiyaci yok kazayi belayi soylemiyorum bile. Evin varsa toplumda ayri bir yerin ve havan oluyor zaten , ama ahireti dusunene hepsi boş ve anlamsiz. Olsa olur olmasa daha iyi olur. (Allah rızka kefildir) ama lükse degil. bizler luksu istiyoruz rizkimiz fazlasiyla var aslinda az paylasiyoruz, paylasmayi ogrenmemiz lazim
Birisi sizi ucuruma surukluyorsa ve bunu fark ediyorsaniz gitmeye devam mi edersiniz yonunuzu degisir misiniz? Beyni olan demeyimde kullanabilen yonunu degisir
Haklisin kardasim dogru gonul istiyor , sonuxta tas devrinde yasamiyoruz, ama asil gayeyi unutuyor yeni nesil , gozleri paradan baska bise gormez oldu, bu kotu birsey , tabi ALLAH herseyi goruyor biliyor O en iyisini bilir.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Azimli birisin bence. Her şey üniversite değil.
bravo sana.. basari tabi.. hersey okul degil.. ben doktora mezunuyum hala evim yok
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş