Almanların matematiği iyi mi gerçekten?

Matematik yetenek işi değil be güzelim, eğitim sistemimiz kötü , bir de milletçe hiç çalışmadan birşeyleri yapma peşindeyiz, adamlar köpek gibi çalışıyor
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Şu an bir fen lisesinden 12. sınıf öğrencisi alın bir de Almanya'nın iyi bir lisesinden birini alın, bizimki fark atar. Bizim sorunumuz zeki ve çalışkan öğrencilere sahip çıkmamamız. Onlarsa sadece kendi başarılı öğrencileri değil başka ülkelerin başarılı öğrencilerini de destekliyor ve ülke kalkınması için kullanıyor çünkü gelişmiş ülkeler insana yatırım yapar. Biz yatırımı insana değil betona yapıyoruz.
Matematiğe zekamız yok değil hocaların çoğu berbat anlatıyor bende eskiden matematiğe kafam basmıyor derdim sonra özel ders veren hocalara gidince farkettim ki ne kadar kolaymış meğerse devlet okullarındaki hocalar umursamadan dümdüz anlatıp geçiyormuş.
Almanlar o kadar mühendisin çok azını kendi ülkelerinden çıkarıyor. Alman üniversitelerinde yoğunluklu olarak Türkler, Koreliler ve Çinliler var.
Oğlum da matematik okumak için Almanya'yı tercih etti. Burada üniversite eğitiminde bile matematik kısır..
Her haltta üstünler mk. Mevlanın tüm güzellikleri onlara vermesi beni incitiyor sjsjs
Bizde komiklik var da noluyor mk batıyoruz sjsjs
Geçmez, o zaman Türkish vele diştiri
E eğleniyoruz işte dhcidnejb dünyaya bir kez geliyoz eglenmeyip napcaz robot gibi sürekli çalış çalış nereye kadar insanın ruhu kararır be
Ya Avrupa'da kilerin işlediği matematik basit
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş