Türkiye de Yaşıyorsak Maalesef Hiçbir şey de Huzur Alamayiz Nedeni Herşeye zam üstüne zam Maaşlar desen Dalga geçercesi durumunda Bazı İt herifler çıkıyor Diyor ki İşte Gayet Uygun Muş da fiyatlar Ulan neresi Uygun Uygun olsa halk delimi de pahalı desin üstelik Kaç milyon insan söylüyor bunu Demek ki sizde sorunu var hükümet devlet
Arkadaslarin ve yerine bagli cogunlukla en guzel anilar orada olur ve bunu diyen arkadas abartiyor bende memnun deildim universiteden ama yinede iyi ki yasamisim diyorum. Icim rahatliyor. Ve ayrica 21 yasindasin universiteyi bitiriyor olman lazim deilmi. ?
Okuluna göre değişir. Ama normalde fakir ve parasızsan zor geçer, çalışıyorsan zaten eğlenmeye vaktin kalmaz. Baba parası veya sağlam bir bursun varsa o zaman eğlenirsin :)
Lisede daha çok eğleniyordum. Kapıdan içeri bi giriyorum ne bi aksiyon var ne bir şey herkes aptal gibi. Bu arada öğrenciler hocalardan daha zeki bizler öğretmeni eğitiyoruz. Böyle beklemiyordum. Cidden boş bu arada bırakmayı düşünüyorum.
Gereksiz bir kibir bu, Üniversite de ne bekliyorsun sınıfta uzun eşşek oynamayımı. Ben aynı anda hem mühendislik hemde teknikerlik okudum. üniversitede hayat dışardadır. Sabaha kadar partilemesi, cluplerin birinden birine geçmesi evde uyanıp yanımdaki kim stresi.. Aileden gizli tatile gidilmesi saymaya kalksam karakter sayısı yetmez
Anladım kardeşim bende olmadı her şey aptal gibi geliyor. Zaten birşeyde öğrenemiyom. Öğrenmekte istemiyorum bakalım çıkacam bu yıl. İş bulmaya çalışacağım. Ya da babamın yanında çalışacağım zaten çok para gidiyor. Boş bana göre.
Söyleyeyim ilerde çok pişman olursun.. Artık günümüzde apartman görevlisini bile universite mezunu arıyorlar. Üni sadece meslek değil, hayat görüşünün de oturduğu yerdir
Benim liseden arkadaşlarım üniversite sınavına bile girmedi. Araba ev sahibi oldular. Bende hiç bir bok yok. Pişman olmam. ben meslek okudum o yüzden iş olanaklarım biraz var.