Konuya girdim ikinizden de özür dilerim ama sayısalda ilk 25 bine. Kadar düzenli çalışırsan kolay ilk 25 binin altı zor çok beyinsizlerin son sene çalışıp ilk 20 bine girdiğini gördüm sen düzenli çalışırsan daha iyisini yaparsın
biyolojide aslında taktik yok ya ben biyolojiyi seviyorum ve görsel hafızam çok daha iyi mesela hoca sindirim sitemini anlatırken döngü resmen gözümün önünde canlanıyo o yüzden yapabiliyorum benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi biyolojide berbat ne kadar taktik versem de olmuyo ama ezber yapabiliyosan işin kolay olur
Bu senenin başında yurt dışında yazılım mühendisliği okuyordum Türkiye’ye döndüğümde zaten Ocak olmuştu bende sınava az kaldığı için aileme girmeyeceğimi söylemiştim
@romantikkebab34 başarılar dilerim kusura bakmayın ikinizi de tutuyorum ama genetik ve biyomühendislik hakkında fikirleriniz neler o bölümü okumak istiyorum diğer derslerden nefret ediyorum ve biyolojiye yatkınlığım olduğu için bölüm ingilizce okunuyo bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne 250 si 150 gime ihtimalin bile var
*bine
gerçekten mi kime sorsam çok zor yapamazsın falan diyip dalga geçiyolar
Aldirma onlari ya akılları sira rakip eliyolar sjjsjs
Ayni netleri arkim 2021 de yapti hatta dur 68 e 27 ile 145 k ya girdi
ya ama o sınav zor olunca netler düşüp sıralama yükseliyo bu yıl kolay olursa ayvayı yiyebilirim
60 a 30 2020 de 200 bin yapti
Sen hesap et
Konuya girdim ikinizden de özür dilerim ama sayısalda ilk 25 bine. Kadar düzenli çalışırsan kolay ilk 25 binin altı zor çok beyinsizlerin son sene çalışıp ilk 20 bine girdiğini gördüm sen düzenli çalışırsan daha iyisini yaparsın
Bide su biyoyla ilgili tavsiye? djjdhsh
@romantikkebab34 knk abarttin sanki bi tik
@romantikkebab34 100 binin arti artık sağlam kademeye girmis oluyo
Hayır abartmıyorum tıp fakülterinin öğrencilerin bir çoğu son sene çalışıp kazananlar çoğu lisede vasat öğrencilerdir
Hahahah çok komiksin bro inaniyomusun gercekten buna
100 net tyt 60 net ayt yapmak kolaysa gir sende yap
Kardeşim tıp okuyan arkadaşlarım söylüyor çevremde tıp okuyan bir sürü kişi var sınıfımızda ne mallar var diyorlar
biyolojide aslında taktik yok ya ben biyolojiyi seviyorum ve görsel hafızam çok daha iyi mesela hoca sindirim sitemini anlatırken döngü resmen gözümün önünde canlanıyo o yüzden yapabiliyorum benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi biyolojide berbat ne kadar taktik versem de olmuyo ama ezber yapabiliyosan işin kolay olur
Yapacağım zaten seneye geçen sene çok salladım hiç çalışmadan 213 bine girdim seneye özel ders alıp 30 bine girmeyi hedefliyorum
Anladımm
@romantikkebab34 bu yıl neden girmiyosun ki
@romantikkebab34 başarılar
@Popsmoke34 teşekkürler
Bu senenin başında yurt dışında yazılım mühendisliği okuyordum Türkiye’ye döndüğümde zaten Ocak olmuştu bende sınava az kaldığı için aileme girmeyeceğimi söylemiştim
@romantikkebab34 başarılar dilerim kusura bakmayın ikinizi de tutuyorum ama genetik ve biyomühendislik hakkında fikirleriniz neler o bölümü okumak istiyorum diğer derslerden nefret ediyorum ve biyolojiye yatkınlığım olduğu için bölüm ingilizce okunuyo bu arada
Bu bölüm hakkında pek bir bilgim yok ne yazık ki ama iyi bir üniversitede okursan TÜBİTAK a bile girersin bence
Efso bölum bu arada ama tr de is olanaklari biraz daha az olabilir
hepinize çok teşekkür ederim umarım hepimiz isteğimiz bölümlere giderizzz
Amin çok teşekkür ederim sende inşallah gidersin
Bırak 250 yi 100 bine girersin