Eğitim & Kariyer 1 ay TUS sınavı doktorluk? esmakaymz Xper 3 Takip Et FacebookTwitter 01 Merhaba ben bir şey sorucam TUS sınavına 6 yıl tıp okuduktan sonra mı giriyormuşuz yosa tıp okumadan önce mi TUS sınavına giriyoruz Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter TUS sınavı doktorluk? 91 Görüşünü yaz
Acılıkoala | Eğitim & Kariyer konusunda 3,3b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Tıp bittikten sonra giriliyor, sınavda zaten tıp soruları var yani okumadan o soruları yapmak mümkün değil. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
sundown888 Xper 1 1 ay selam, siteye yeni üye oldum bişey sorcaktım xper puanı yetmiyormuş. mesaj da atamıyorum. rica etsem ulaşır mısın bir kıza sormam daha doğru olur diye düşündüm, ilk seni gördüm ve yazdım. teşekkür şimdiden Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum esmakaymz 1 ay O nasıl yapıldığı konusunda benim fikrim yok
35_Gkn_34 | Eğitim & Kariyer konusunda 187 görüş paylaştı. Yoda 1 ay 6 yıl eğitim aldıktan sonra tus sınavına girebilirsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
cankrallll Xper 4 1 ay Önce tuş sınavına giriliyor sonra doktor oluyon 1 yıl hastanede calisiyon sonra doktorluk okunuyir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Red_Black1 Xper 4 1 ay Selam 6. Sınıfta ve ya tıp doktorluğunu bitirdikten sonra TUS sınavına girebilirsin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
TheCeketli | Eğitim & Kariyer konusunda 551 görüş paylaştı. Guru 1 ay Okuduktan sonra giriyorlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Popsmoke34 | Eğitim & Kariyer konusunda 93 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay 6 yıl okuyosun sonra uzmanlık icin tus a giriyosun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Ardafit67 | Eğitim & Kariyer konusunda 457 görüş paylaştı. Guru 1 ay Okuduktan sonra Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
aynenoylecanimya | Eğitim & Kariyer konusunda 87 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Okuduktan sonra Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
TakiliyorumSadece Bilge 1 ay Evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum esmakaymz 1 ay Ney evet TakiliyorumSadece 1 ay Fakülte biter Tus a girersin, kazanırsan asistan olursun biter uzman olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19Tıp bittikten sonra giriliyor, sınavda zaten tıp soruları var yani okumadan o soruları yapmak mümkün değil.
selam, siteye yeni üye oldum bişey sorcaktım xper puanı yetmiyormuş. mesaj da atamıyorum. rica etsem ulaşır mısın bir kıza sormam daha doğru olur diye düşündüm, ilk seni gördüm ve yazdım. teşekkür şimdiden
O nasıl yapıldığı konusunda benim fikrim yok
6 yıl eğitim aldıktan sonra tus sınavına girebilirsin
Önce tuş sınavına giriliyor sonra doktor oluyon 1 yıl hastanede calisiyon sonra doktorluk okunuyir
Selam 6. Sınıfta ve ya tıp doktorluğunu bitirdikten sonra TUS sınavına girebilirsin
Okuduktan sonra giriyorlar
6 yıl okuyosun sonra uzmanlık icin tus a giriyosun
Okuduktan sonra
Okuduktan sonra
Evet
Ney evet
Fakülte biter Tus a girersin, kazanırsan asistan olursun biter uzman olursun