Kardeş ile aynı ortamda çalışılır mı?

Kardeşim 19 yaşında çalıştığım klinikte bankoya aldırdım onu. Daha deneme sürecinde. Biz hiç anlaşamayız geneldede ama işte böyle olacağını düşünmedim. Esas sorun davranışlarına dikkat etmemesi. Baş asistanla aram çok iyi. Ama gel gör ki çok saçma bir sebepten kardeşimle aralarında negatif bir elektrik oluştu. Ben kardeşimin haksız olduğunu gördüm şahit olduklarım yüzünden ama benim görmediğim diğer kızın laf soktuğu veya laf söylediği bazı durumlar daha olmuş dediğine göre. Bana sürekli çığırıp durduğu için onla pek iletişim kuramıyorum. Kendi huyunu bildiğim için de ona kızdım hep. Genel olarak baş asistan olan kız haklı zaten fakat eğer kardeşimin dediği doğruysa o zaman o da onunla aynı seviyeye düşüp didişiyor ve bana bunların hiçbirini anlatmadı. Ben ona bırak bir süre muhatap olma dememe rağmen sabah gidip ona laf sokma çabasına girmiş. Yani aralarında 6 yaş var. Küçük, ilk iş deneyimi bir olayı alıp dağ yaptılar altında ezilen ben oldum. Uzun süredir ağlayamıyordum ilk defa hem ağladım hem inanılmaz bir sterin içerisine girdim başım çatlıyor, midem ağrıyor, bugün bir kere kustum boş mideyle kalbim ağrıyor. O durumdayım. Ne yapıyım ben şimdi?
Kardeş ile aynı ortamda çalışılır mı?