Askerlikte usta birliğinde telefon kullanıla bilir mi?
Ve askerlikte günler nasıl geçer
Ve askerlikte günler nasıl geçer
Askerdeyim şu an, normalde yasak evet hatta bazı kripto bilgi dolu olan yerler var oralarda zaten kullanması yasak ama bazi yerler var kullansa da göz yuman komutanlar var, komutanlarin yaninda kullanani bile gördüm. Ama onun düştüğü tabur ve bölük önemli olan.
Hayır yasak değil acemide serbest tuşlu, hadi sivil hat yasak olsa bile ki değil yine de askercell var onu kullanır ama her şekilde kullanır
Dediğim gibi düştüğü yere göre değişir mesela Aziz olsa tuşlu telefon bile kullanamaz sadece hafta sonu kullanır okadar, ama albayın habercisi olsa mesela askerlik bile yapmaz tatil yapar, ve bir de ben balikesirdeyim şu an burada hafta sonu carsi izni hala açılmadı. Normalde bazi yerler açmış. Aylik izni yok zaten 6 ay askerlik. Biraz bekle eğer o senin numarani ezbere biliyorsa zaten baskasindan telefon alir arar seni.
Cevap
6Cevap
Amwq sevgilinizin telefonla konuşmadığı bir usta birliği vardı ona da dadanıyonuz, rahat bırakın şu adamları bişey olmaz 😂
Yüzlerce erkekle her gün koşu vb. antremanların yapıldı akşama da ölü gibi bir vücutla uykuya kendilerini bıraktıkları günler...
Nesini merak edecen.
Benim babam annemin yüzünü unutmuş askerdeyken :D
Ortamın sertliğini sen düşün.
Arama, özlesin seni.
Zaten bu gidişle evleneceksiniz, istemediğin kadar yakınında olacak
Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne kullanir
Kullanılır iyi Bisey askerlik kendini komutanlara sevdir
Tel kullanır usta birliği daha rahat geçer
Osbirle geçer, tel de yasaktır.
Askerlik yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?