Eğitim & Kariyer Öğrenim Belgesi Lazım İş İçin E Devletten Çıkıyormu? GökhannnGökk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Öğrenim Belgesi Lazım E Devletten Çıkıyorsa Nasıl Alabilirim Bilen Varsa Yardımcı Olabilir Mi? Öğrenim Belgesi Lazım İş İçin E Devletten Çıkıyormu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aramaya öğrenim durumu yaz çıkar sanırım. 0 1 Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Çıkıyor da hangisi bulamadım Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. YÖK'ün sekmesi altında çıkar ya da arama boşluğuna öğrenim belgesi yazarsan çıkarBen AÖF'ün belgesini çıkarmıştım 0 3 Yorumla GökhannnGökk +1 yıl YÖK ne Nerden Giricem Kayıt Gerekli mi? Yorumla u MustiEmre +1 yıl E devletten hesabına girArama kısmına YÖK ya da öğrenim belgesi yazOradan çıkan sekmeleri kontrol et orada öğrenim belgesi yazacaktır Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Tamam bakayım bi Yorumla
dogu04 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Çıkıyor ama tam bilmiyorum 0 1 Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Bilmiyorsan neden yorum atıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aramaya öğrenim durumu yaz çıkar sanırım.
Çıkıyor da hangisi bulamadım
YÖK'ün sekmesi altında çıkar ya da arama boşluğuna öğrenim belgesi yazarsan çıkar
Ben AÖF'ün belgesini çıkarmıştım
YÖK ne Nerden Giricem Kayıt Gerekli mi?
E devletten hesabına gir
Arama kısmına YÖK ya da öğrenim belgesi yaz
Oradan çıkan sekmeleri kontrol et orada öğrenim belgesi yazacaktır
Tamam bakayım bi
Çıkıyor ama tam bilmiyorum
Bilmiyorsan neden yorum atıyorsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!