Arkadaşlar kolumda bileğe yakın kısımda böyle. benlerim. var uzaktan belirginlermiş. Bunlar elenme sebebim. olur mu sizce killara bakmayın insanlık. hali her insanda oluyor:)
Anladım , gözlerimi de cizdirmeyi düşünüyorum kolumda kedilerimden kalan çizik izi var suratımda da bayağı sorunluyum :( ama çok belirgin değil dikkat ederler mi acaba bilgilisin sanırım sen
Komser kardeşi olarak evet baya bilgim var gözünü çizdir fakat parkur sırasında belli etme ışığa çok bakma o zaman sıkıntı olmaz yüzüne laf etmezler aşırı makyaj yaparsan seni zor tercih ederler çünkü orada söylediğin her kelimenin büyük önemi var görünüşten çok duruş konuşma çalış ekstra sana İngilizce soru sorarlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
neden engel olsun?
seni rahatsız ediyorsa o ayrı. o zamanda gidip aldırırsın 15 dk de alırlar
Esgal belirliyor diye eliyorlarmis
bacağında değil mi o? bacağı açık mi geziyor polis? ayrıca öyleyse aldırırşın olur biter
Kol
aldır o halde. git plastik cerrahiye 15-20 dk de ikisini de alırlar
İz. kalirsa?
kalmaz
Kalıyor diye biliyorum ama bakalım sağolasın 😇
kalmaz plastik cerrahiye git ve özellikle iz kalmamalı de. benim boynumdan tümör aldılar iz kalmadı
Ben yüzümdeki ben için gitmiştim zamanında belirgin bir iz kalır garanti veremem demişti lazerle yaktirdim ama maliyeti fazla daha yaptırmam
Hayır olmaz fakat ciddi derin yara izleri dikis izleri dövme yanik gibi sonradan faktörler engel olur
Ama bu kolumda bende diğerleri yok ama bacağımda ten rengimde seffaf büyük bir iz var
Başka sorunum yok
Makyaj ile kapat onu ya da salas bir şey giy belirgin bir yerde ise ama onun haricinde polis vb alanlarda bacak kısmı bilek dahil açık olmaz
Anladım , gözlerimi de cizdirmeyi düşünüyorum kolumda kedilerimden kalan çizik izi var suratımda da bayağı sorunluyum :( ama çok belirgin değil dikkat ederler mi acaba bilgilisin sanırım sen
Komser kardeşi olarak evet baya bilgim var gözünü çizdir fakat parkur sırasında belli etme ışığa çok bakma o zaman sıkıntı olmaz yüzüne laf etmezler aşırı makyaj yaparsan seni zor tercih ederler çünkü orada söylediğin her kelimenin büyük önemi var görünüşten çok duruş konuşma çalış ekstra sana İngilizce soru sorarlar
Anladım. teşekkür ederm🌷🙇 başka sorum olursa yazabilir miyim
Tabikii sor
Hiç. Bi şekilde olmaz neler gördüm ben engel olmuyor
Gerçekten mi ya
Evet engel olmaz 29. Dönememi gireceksin
Pmyo ya gireceği
Birde bacağımda küçüklükten kalma büyük bir izim var
Hee anladım olmaz olmaz korkma
Ama rengi vs deri ile aynı
Yok yaa alakası yok
Kalbinde falan bi sıkıntı yoksa bişey olmaz yara ziide 5 metreden belli Olmuyorsa sorun yok
Ya bu benler ama belirgin uzaktan gösterdim anneme ablama vs
Nerde bu ben
Koll
Ve t-shirt giydiğinde belli olacak yerde
Sorun olmaz yaa dert etme
Boy kilon uyuyormu
Evet
Dert etme yaaolur
Parkurun nasıl
Parkur çalışmadım henüz yksdeb sonra
Hmm anladım sporcu geçmişin var mı
Koşu yapıyordum