Eğitim & Kariyer Okula pijama ile gider misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kimseden çekinmeden kalktığınız gibi gider misiniz yoksa süslenmeden olmaz mı xd Okula pijama ile gider misiniz? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Gitmezdim 1 0 Yorumla
ceelibon Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Pijama ile gitmisligim de oldu zaten pijama ile gitmesem de esofmanla gidiyorum ayni sey. Rahatligimdan odun veremiyorum 😂😂 1 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Makyaj yapmadığımda hasta mısın diye soruyorlardı bir de öylece giyimime özen göstermeden gitsem üstüme toprak atarlar herhalde. 1 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Okuldayken okul üniforması kontrolü yapılırdı pantolondan tişörte kadar kontrol ediliyordu. 1 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Merhaba , giderim tabi neden gitmeyeyim. Zaten beden eğitimi dersinde eşofman takımı giyiliyordu. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Lisede olmazdı zaten kdoskdosksps. Üniversite'ye eşofmanla da gidiyorum. 😃 1 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Lisede okula pijama ile gitseydim kapıdan sokmazlardi ki beni dnnd 1 0 Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yataktan çıktığım gibi gidiyorum desem. 1 0 Yorumla
nevarneyoq Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Pijamayı bırak duş almadan çıkamam dışarı😁 1 0 Yorumla
kirmizilkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl E ben tayt giydim için rahatça giderim 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 914 cevap paylaştı. Gitmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gitmezdim
Pijama ile gitmisligim de oldu zaten pijama ile gitmesem de esofmanla gidiyorum ayni sey. Rahatligimdan odun veremiyorum 😂😂
Makyaj yapmadığımda hasta mısın diye soruyorlardı bir de öylece giyimime özen göstermeden gitsem üstüme toprak atarlar herhalde.
Okuldayken okul üniforması kontrolü yapılırdı pantolondan tişörte kadar kontrol ediliyordu.
Merhaba , giderim tabi neden gitmeyeyim. Zaten beden eğitimi dersinde eşofman takımı giyiliyordu.
Lisede olmazdı zaten kdoskdosksps. Üniversite'ye eşofmanla da gidiyorum. 😃
Lisede okula pijama ile gitseydim kapıdan sokmazlardi ki beni dnnd
Yataktan çıktığım gibi gidiyorum desem.
Pijamayı bırak duş almadan çıkamam dışarı😁
Pijamasiz okula gitmek= suslenmek (!)
E ben tayt giydim için rahatça giderim
Üniversitede esofmanla gittiğim oldu
Hayır
Giderim
Gitmem
Hayır gitmezdim
Uyumayaysa evet