Zengin olmak isteyen biri siyasete atılıp milletvekili mi olmalı yoksa kendi işini kurup ticaret vs yapıp girişimci mi olmalı?
Siyaset
Girişim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
milletvekilliği türkiye şartlarında ortalama üstü bir hayat sunar ama zengin etmez (yolsuzluk yapıp siyasi partinin gücünü kullanmıyorsan).
Girişimcilikte başarına göre büyük paralar kazanabilirsin ama batırma olasılığın yüksek.
Zaten ikisi de kolay değil. ülkede 580 tane vekil var.
Cevap
2Cevap
Tr de herzama geridesin abd deki sıradan bir vatandaşın alım gücü için bakan olman lazım
Girişimci :)
Bende siyasette daha çok para en azından sabit gelir var diye düşünmüştüm. Girişim tehlikeli gözüküyor risk dolu bir anda her şeyi kaybedebilirsin
:) riski seven biriyim kendi açımdan söylüyorum farkederse kahrolayım:) siyasette suanlık para var hükümet değişirse belki de siyasetçilerin parası düşer :) sonucta halk seçiyor nasıl halktan fazla alabiliyor ;)
Doğru aslında hükumet değişirse hapse girme tehlikesi ya da paranın elden gitme tehlikesi vs var gerçi şimdi bakınca ülke şartlarında zengin olmak için baya çabalamak gerek
Baya çabalasan BİLE Kısa günün karı anlık günlük paran olur :) şuanki şartlarda para basman lazım ki zengin olman lazım zannetmiyorum ki günlük yömiyeyle zengin olanı bu zmanda ticaretle uğraşman icin bile anlık kararlar Alman lazım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?