Çalışmak istemiyorum. Evde oturmak ev hanımı olmak istiyorum?

Evet yanlış duymadınız. 30 yaşındayım. Eğitim hayatım başarılarla okul birincilikleriyle geçti. Şu anda da devlette iyi bir işim iyi sayılacak bir maaşım var. Ama ben çalışmaktan bıktım. Her sabah 6 buçukta kalkıp nefret ettiğim insanların yüzünü görmekten iyi giyinmekten süslenmekten makyaj yapmaktan müdürün aptalca kuralcılıklarıyla uğraşmaktan bıktım usandım. Evet evde oturmak istiyorum. Evimi çok seviyorum. Dışarda gözüm yok gerçekten. 6 yıldır eşek gibi çalışmaktan insanlarla uğraşmaktan bıktım. Durumu iyi olan biri çıksa karşıma sen çalışma eve bak çocukla ilgilen ben maddi konuları hallederim dese dünyanın en mutlu insanı olurum. Yemişim kariyerini iş hayatını. Para desen kazanıyoruz ama ev araba almaya yetmiyor. Sosyallik desen dışarda görsem kafasını duvara sürteceğim insanlarla istemeye istemeye yüz yüze bakıyorum. Stresten çökücem en sonunda. Al işte yarın iş var ve stres şimdiden başladı. Çalışmak istemiyorum lan ev hanımı olmak istiyorum ben. Ama nerde. Şimdilerde çalışmayan kadını insan yerine bile koymuyorlar.
Çalışmak istemiyorum. Evde oturmak ev hanımı olmak istiyorum?