Eğitim & Kariyer Okul dondurmak çok mu riskli bir şey? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tıkandığınızı hissediyosaniz elinizi nereye atsaniz olmuuosa mutlu degilseniz uni hayatiniza bir yil ara vermek cok mu riskli... okul donduran ve sonra okula geri donen var mi? Güncellemeler+1 yıl Guncel Okul dondurmak çok mu riskli bir şey? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 359 cevap paylaştı. 3 yıl okulunu donduran 1 yıl mezuna kalan biri olarak pek kolay değil kişiue göre değişir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu konuda biraz konusabilir miyiz acaba Yorumla aloneenolaa +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Takip atiyorum? Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Okul dondurmak çok riskli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Desuyonee +1 yıl Kaplumbağa deden zaaaaaaaaaaaaaa Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden riskli olsun ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani ara vermek falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ara verince peki ne yapmayı dusunuyon Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üni mi lise mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben su an gitmiyorum ve dondurmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bolumun neydi ki Yorumla
Krimto Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sacm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedeb Yorumla Krimto +1 yıl Gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
3 yıl okulunu donduran 1 yıl mezuna kalan biri olarak pek kolay değil kişiue göre değişir
Bu konuda biraz konusabilir miyiz acaba
Olur
Takip atiyorum?
Okul dondurmak çok riskli
Neden
Kaplumbağa deden zaaaaaaaaaaaaaa
Neden riskli olsun ki
Yani ara vermek falan
Ara verince peki ne yapmayı dusunuyon
Üni mi lise mi
Uni
Ben su an gitmiyorum ve dondurmadim