Kitap okumanın gördüm Okulda beni Felsfe ve tarih ile tanıştırdı Tabi az çok bilim ilede Sorgulamayı az çok öğrendim Ve edebiyat yeteneğimi farkettim Evet faydalı oldu
Git de vasıfsız ne demek öğren sende belli ki öylesin. Tanımımda bir yanlışlık yok. Bir insan kaynakları uzmanına beyaz yakalı diyorsak okumadan alaylı yapılan işlere de vasıfsız işçi denir öğreteyim. Bu insanı küçülten bir tabir değil. Beyaz ya da mavi yaka küçülten bir kelime mi? Hayır. Eee o zaman ne içselleştirdin kızım hahaha.
Canım senin bu siteye girmeye yaşın tutuyor mu bak cinsellik konu etiketine girme he yoksa giriyor musun gerçi sizin nesil az değil sen daha reşit olmadan si*kt*irmişsindir elin oğlanlarına kendini hahaha.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kitap okumanın gördüm
Okulda beni Felsfe ve tarih ile tanıştırdı
Tabi az çok bilim ilede
Sorgulamayı az çok öğrendim
Ve edebiyat yeteneğimi farkettim
Evet faydalı oldu
Calisiyor musun su an
Şuanlik çalışmıyorum
Ama hayatta faydalarını gördüm
Bazı kitapları hayatima uyguladim
Yazları calisiyom
Hic biseye faydası yok hala mal gibi atama bekliyoru
Tabiki gördüm hem arkadaş çevrem hem işim gücüm her şey çok daha iyiye gidiyor
Bölüm doktor muhendislik hukuk falansa normaldir.
Yoo işyeri hemşiresiyim çok güzel bi şirkette çalışıyorum. Okumak sadece okul üniversite filan değil kitap okumaktan da çok fayda gördüm
Zaten bu saydigim bolumler ve saglik bolumleri disinda hicbir bolum deger gormuyo
Bu ulkede
Çok haklısın
Okuyanın resmen cezalandırılır gibi vasıfsız işlerde çalışanlardan daha düşük ücretlere bile çalıştırıldığı bir ülkede hayır.
Vasıfsız işlerde calisanlardan diyerek kibir yapan biriysen hic konusma bence
Git de vasıfsız ne demek öğren sende belli ki öylesin. Tanımımda bir yanlışlık yok. Bir insan kaynakları uzmanına beyaz yakalı diyorsak okumadan alaylı yapılan işlere de vasıfsız işçi denir öğreteyim. Bu insanı küçülten bir tabir değil. Beyaz ya da mavi yaka küçülten bir kelime mi? Hayır. Eee o zaman ne içselleştirdin kızım hahaha.
Kendini haklı göstermek icin destan yazmis bir de hahaajsjskffic
Vasıfsız sıfatına girmekten bu kadar iğreti duyuyorsan okusaydın beni bağlamaz. Ben miyim anan baban ben mi vermedim eğitim paranı git onlara havla.
Sen de insan olmayı öğren hadi yallah
Sen daha veletsin la*n. hahaha
Yav kes sesini mal sen okudunda noldu kasarlik yapiyon hahahaskskfk
Canım senin bu siteye girmeye yaşın tutuyor mu bak cinsellik konu etiketine girme he yoksa giriyor musun gerçi sizin nesil az değil sen daha reşit olmadan si*kt*irmişsindir elin oğlanlarına kendini hahaha.
Ka*şarlığı senin yaptığın ortada onun bunun altındasın hep hahah
Kızım daha yaşın küçük küçük or*osbuuu olma :D
Ben sen degilim a*cik kafali davranislarin bile ergenus a*k suriyeli multeciler bile senden iyi aw
Hiçbir faydasını görmedim hep deneyim
evet yaşamaktan soğudum
Hiç bi halta yaramadı
Okumadım lise tek okudum
Akbil öğrenci basıyo
Akbil?
Okumak derken
Bu ulkenin egitimi işte. Bu egitim sisteminde okumak bi halta yariyor mu?
Bölüme göre yarar
Bu sence adil mi?
Adil bir şey yok ki
👍👍
Tabii ki evet
Gördüm ama sonra iyi kazandırmadığını farkettim
Göremedim henüz
Gördüm
Bölum ne
Beslenme ve diyetetik
👍👍
Öğrenciyim ama