3 meslek arasından asla seçemiyorum, hangisini seçmeliyim?

Selam, son sinifim hala meslekler arasinda gel git yasiyorum. Moda tasarimciligi istiyorum kendimi bildim bileli, tasarladigim seyler de var simdiden, guzel giyiniyorum iltifat aliyorum hep herkes de sen en iyi modaci olursun diyor. Diger meslek ise ic mimarlik. Ev dizayn etmeye bayiliyorum... Los isik deri koltuklar somine, Her neyse bu da olabilir ama en az istedigim meslek bu. En arada kalmama sebep olan meslek de Dedektiflik.. Tam olarak dedektiflik mi bilmiyorum ama bana belli bir miktar verip eslerini takip etmemi isteyecekleri turden degil. Cozulmemis davalarla ilgilenmek istiyorum. Aslinda bu istegim My name dizisini izledikten sonra olustu. Davayi cozmeme yakin k4tilin arkadaslari falan benimle ugrasacaklar beni oldurmeye falan calisacaklar oyle atraksiyon istiyorum ama deneyimli degilim bu konuyla alakali. Ama bir suru uzerinde dizi izledim, Katil evin 4 yasindaki kizi da cikabilir yanii... Ama istiyorum tabii ki ama dedektiflikle modacilik cok ayri seyler hangisinin agir bastigini da bilmiyorum yardimci olur musunuz?
3 meslek arasından asla seçemiyorum, hangisini seçmeliyim?