Eğitim & Kariyer Kariyer planlaması yapıyor musunuz? sezai_acima Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kariyer planlaması günümüzün büyük problemlerinden. Sizler kariyer planlaması yapıyor musunuz? kariyer planlaması Kariyer planlaması yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyşeDenizÖzgün Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle yapıyorum. Meslek hayatımda 8.senem. ama her yıl hatta 6 aylık kariyer planlamalarım\eğitim planlamalarımla geleceğimi güncel sektörel gelişmelere göre inşa etmeye özen gösteriyorum. Herkese de bu şekilde olmasını tavsiye ediyorum. 2 1 Yorumla sezai_acima +1 yıl hay çok yaşayın. bir sorum daha olacak; bunu yaparken kullandığınız bir araç veya not aracı gibi bir aracınız var mıdır? Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kariyer planları için geç artik 1 1 Yorumla sezai_acima +1 yıl ben de öyle düşünüyorum Yorumla
Дария Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yapıyorum. 1 3 Yorumla sezai_acima +1 yıl napıyosun mesela Yorumla Дария +1 yıl Gitmek istediğim kurs, toplantı ve iş alanlarını az çok belirliyorum.Öyle detaylı bir şey yok fakat aklımdan birkaç şey geçiyor, İnşallah olur. Yorumla sezai_acima +1 yıl ya ben de kariyer planlaması sürecinde problemler yaşıyorum. o sebepten sorduğum bir soru :) Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar