İşten çıkmak istiyorum sizce bunu nasıl dile getirebilirim ücretten memnun değilim yetmiyor zamda yapmıyorlar insan olarak seviyorum ama iş olarak hayır
Nasıl istifa edebilirim?

Tarih: …./….. /……
….… A. Ş.
…….. İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün Dikkatine,
../../…. tarihleri arasında ……….. A. Ş’de … departmanında ……. görevini yürüttüm. Şirketimizin çalışan ve müşteri tepkilerinden de anlaşıldığı üzere görevime ….. sene başarıyla devam ettim.
Ancak şirketimizde verilen maaşlar yetersiz kalmakta olduğu için görevimi yerine getirmek konusunda zorlanmış bulunmaktayım. (Burada ayrılma nedeni sizin için elbette farklı olabilir)
……….. A. Ş’deki uzun çalışma hayatımın ve şirkete, iş arkadaşlarıma bağlılığımın getirdiği ayrı bir zorluğa rağmen söz konusu koşullarda görevimi yürütemeyeceğimi tarafınıza bildirmek durumundayım.
İstifamla ilgili gerekli işlemlerin başlatılmasını rica eder, bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla,
Kendilerine söylersin bu ücretle geçinemediğini başka bir iş bakmak zorunda olduğunu bu sürede senin yerine birini bulmaları gerektiğini falan filan. Sen hayır kurumu değilsin millete 3 kuruşa çalışamazsın.
Görüş
22Görüş
Iş camiasında profesyonel olmak zorundasın. Her ne kadar insanlıklarından memnun olsan da bir iş yeri geçimini karşılamıyorsa ve daha iyi bir şartlarda iş bulduysan, hatır bir yere kadar. Güzel bir şekilde eksiksiz durumunu altırsan çok sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
Bence açıkça belirtebilirsin işi sevmediğini ya da başka bir iş yapmak istediğini eğer zam yapmıyorlarsa buna anlayışla karşılarlar
Başka iş buldum istifa etmek istiyorum de zaten çok kurcalamıyolar tamam diyip forum doldurtturuyolar
Ücret konusunda anlaşamıyoruz, işten ayrılmak istiyorum de ihbar süresini doldur çık süre yoksa direkt çık insanlık her zaman bir yana
O zaman ücret yetersiz geliyor zam yapmazsanız bırakmak zorunda kalacağım diyeceksin. Muhtemelen zam yapmayacaklardır sende iyi ben kaçar diyeceksin.
Utanıyorum nedensee
Utanılacak bir durum yok bence, yardımcı olmayacaklarsa çıkmak zorundasın
Açık açık net bir dil ile konuş
Maaşa zam istediğini
Kazancının yetmediğini .
Açık açık söyle işte parası yetmiyorıkacam de 15 gunj tamamla ve git
Yaz istifa dilekçeni baz ağızlarına çık git.. Keyifli günler..
Güzel bir dille dürüstçe gerçekleri söyle sorun olmaz bence
3-4 kişininde kanına gir toplu istifa kararı alın belki çözüm bulabilirsiniz
İşi bırakmak istiyorum neden bu para bana yetmiyor. Bukadar
Patrona gidip durumu izah et ve istifa etmek istediğini dile getir bu kadar.
maddi olarak sizi mutlu etmediğini ve ayrılmak istediğinizi söyleyin..
bunda kırılacak bir şey yok..
özbek misin sen
ücreti yeterli bulmadığını söyle ayıp değil
Bahaneyi söylemişsin bunu onlara belirt ve istifani ver
Dürüst bir şekilde bu para ile geçinemiyorum. Daha iyi bir ücret ile başka bir işte çalışmak istediğini söyle önceden bir işte bulursan harika olur.
Hak ettiğin ücreti alamadığını söyle zam yapılmaması halinde istifa edeceğini de söyle
maalesef o kısım zor birde arkadaşların var ise ama genellikle bazıları aileyi bahane ediyor
İstifa dilekçesi yazarak
Yenisini bulmadan çıkma
Yenisini buldum
En İyi Görüş