Yapmazdım genelde. Resimdeki gibi bir sıra vardı önümde. Hali zaten b*ktu affedersin. Müdür geziyor falan o bile bana kaldı. O kadar belli ki eski olduğu. Bir de sınav zamanları farklı sınıflar o sınıfa giriyor yani. Bana zımparalatmıştı. Yaptığımda bana kalıyor, yapmadığımda. Keşke yapsaydım 😂
Ortaokulda en yakın arkadaşımla bunu yapmak için birinden kalem istemiştik o da ve kalemi vermişti ve tüm arka sırayı duvarları isimlerle sacpma sapan şeylerle doldurduk daha sonra çıkmadığını anladık snfmdmfmd lanet bir sınıf hocamız vardı.. çıkarmak için neler denedik nasıl çıkardık hatırlamıyorum hdnfndnd
Hiçbir sırayı karalamayan bir insana ben öğrenci demem, kusura bakın. Öğrenci demek, derslerde sıkılıp kafasını sıraya koyduğunda hayallere sıraya her defasında farklı şeylerş çizen kişi demektir. Sırayı bir kez olsun karalamayan kişiler öğrencilik hayatı yaşamamıştır benim nazarımda ☾
Ben öğrenciyken sıramı camla kazıyıp temizler, iyice zımparalardım, sonra teknemize sürdüğümüz vernikle birkaç kat cilalardım. Bunu birgün müdür farketti ve sordu, bende anlattım, sonraki tüm işteknik derslerinde tüm sınıflarda sıra kazıttılar millete 😂
Özel okulda olduğum için Orhun kitabeleri gibi orasına burasına anahtarla birşeyler kazınmış sıralarımız yoktu lisede. Ama bazen elimde kalemle birşeyler yazardım veya çizerdim sonra da silgiyle siliyordum.
Yazı yazdım aynanın tozuna selam olsun evin en büyük kızına :' evet yazdım. Ama kazımadım hepsi çıkacak şeklide az desikodu az resim az toplama-çıkarma görmedi.
Hayır çünkü sınıfta evinizde yapmadığınız şeyleri yapmayın diye öğretildi ilk okulda sonra da devlet malına zarar verilmez diye öyle şeyler yapmadım umarım kimse de yapmaz
Ben arkadaşlarımın kollarına sanat eseri çizimler yapıyordum. Lise de hiç sınıfta olmadığım için masaları karalamak bana kalmıyordu😅😂 Üniversitede de öyle bir yer değil tabii.
Sanırım o sıraların o halde olmasının en büyük nedeni ben ola bilirim. Sıralara, kağıda, Yetmez elimi üzerine, yetmez sınıf arkadaşlaırmın ellerine çizim yapmayı çok severdim
İlkokulda bazı sınıfları o dersleri işleyeceeğimiz zaman ortak kullanırdık. İlk aşkıma göndermeli bişeyler yazardım sıraya onun da göreceğini tahmin ederek:)
Ben yapardım ama Karakalem cızıyorum normalde oraya da yapardım ama guzel olurlardı bır gün temızlıkcı ablanın onları tek tek aılmesıne sahıt olunca bıdaha yapmadım megersem onla uğraşanlar varmıs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok güzel figürler çizerdim benden sonra sıramda oturanlar bile fotolarını çekiyorlardı