Ben market işindeyim
A101🔫
Çalışma şartları zor ama sonuçta kendi paramı kazanabiliyorum bu çok güzel bir şey
A101🔫
Çalışma şartları zor ama sonuçta kendi paramı kazanabiliyorum bu çok güzel bir şey
İşim yok, ders çalışıyordum sınava girmek için ama vazgeçtim bir işe girip çalışacağım. Üniversite okuduktan sonra sanki çok yüksek maaş beni bekliyor olacak.
Sanırım bende market işine gireceğim.
Ben de bu kafadayım ne yalan söyliyim
Güvenlik olarak çalışıyorum hemde okuyorum memnun değilim işten çok zorlu hem okul hem iş aşırı zor oluyor
Sen okuyor musun yoksa sadece şu an a101 de mi çalışıyorsun
Sadece çalısıyorum
Anladım Allah kolaylık versin zor iş cidden senin işinde çünkü insanlarla uğraşmak çok zor maalesef benimde aynı sürekli insanlarla uğraşıyoruz
Şu an bir saat şirketinde artwork bölümünde çalışıyorum. Aslında memnunum ama zaten çok çalışmadığım için hayatımın büyük bir kısmını kapsamıyor. Haftada iki
gün.
Cevap
15Cevap
Bende giricem galiba A101 falan Migros a başvurucam şimdi bakalım
Bak sana sıralamayı söylim ilk büyük marketler sonra şok olmazsa BİM o da olmazsa a101 bak bu şıralamayı unutma boku yen
Bunu gururla söylemen çok güzel. Birçok insan saklıyor maalesef. Bende finans uzmanıyım.
Saklanacak çekinecek bir şey olmadığını düşünüyorum her iş bir tecrübedir burada hesap kitabı çözdüm günde 300 e yakın kişiyle konuşuyorum insan ilişkilerim ilerledi resmen ha zor zamanları oluyor mu o oluyor ama iyi yine de
Pamuk üreticisiyim giydiğin kıyafetlerin hammadesini ben üretiyorum. Ha bu arada seneye kıyafetler 3 katına pahalı olur bilgin olsun
Sağ ol 😭
Seneye pamuk fiyatları uçacak ve bu tekstile çok fena yansıyacak bilniz olsun
Özel güvenliğim bendeYeni iş değiştirdim memnun değilim hiç içim ısınmadı yeni yere eski iş yerimden tüm şsrtlarıyla iyi ama mutlu değilim ne yapıcam bilmiyorum
Ben memurum ama memnun değilim istediğin kadar çalış aynı ücreti alıyorsun kendi işini kurup gelistirmen çok daha kazançlı
Terziyim, işimi seviyorum.
Oteldeyim memnunum şükür
Makine teknikeriyim ve memnunum işimden
Karanlık işler çeviriyorum bebeğem 😏
Babadan zenginim ve memnunum.
zorda olsa çalıs kimseye muhtaç olma
Öğrenciyim
Öğretmenim
Muhasebde çalıyorum
Tekstil fabrikasında mühasebeciyim
Mühendisim
Hackerim