Birinci dönem hiç derslere bakmadım. 4 tane dersten kaldım. Bu dönem vizelere çalıştım 3 tane dersten geçtim. Bu üç dersten 70 alırsam ortalama 2 olacak. Koşullu geçtiğim derslerden geçmiş olacağım. Açıktan iki yıllık okuyorum bu arada arkadaşlar lanet olsun
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okumak zorunda değilsin. Bırak
Bitsin polislik sınavına gireceğim
Ondan okuyorum merak değilim âmk
Polis olmak zorunda da değilsin ama neyse. Çıkmış sorular yayınlanıyor. Çıkmış sorulara çalış 100 bile alırsın. derse bakmana bile gerek yok
Kanka başka meslek var mı?
Gerçi çocukluk hayalim
Sen açıktan mi okuyorsun
Açıktan bir bölüm daha bitirmiştim. İki üni bir yüksek var bende
Offf süpermiş AÖF mu ata üni mi AUZEF mi hangisi konuşalım mı
Okul biteli yüz yıl oluyor. Mühendislik, sosyal bilimler bir de açık... İşlerim var. gelemem uzun okul sohbetine. Hele polislik... Ders çalış
Lütfen mesaj at.
Kariyer hakkında bir fikir alacağım senden
Yaz özelden.
Xper az takip attım sen yaz
Sende 2 xpersin buraya uzunca yazssam olur mu
Yaz
Hocam sağolasın.
Öncellikle ben turizm ve otel işletmeciliği okuyorum. Dedim ülkede turizm sektörü iyidir boşta kalmam otelde. Yatılı kalarak calisabilirim kafasında bu bölümü okumak istedim.
Zaten asıl amacım bitirince polis olmak.
Hocam biraz okuduğum bölüm boş geliyor bana keşke diyorum okumasaydim ama neyse bitsin kafasindayim.
Hocam siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yanlış mıyım birde bu okulu hiç uzatmadan nasıl bitiririm?
Hocam ikinci şey.
Bana bir iş adamı gel benim yanımda çalış , sana ticareti öğreteyim , iş adamı yapayım seni dedi. Bu iş adamı bayağı sağlam bir bir iş adami şirketi bayağı da büyük.
İş Gürcistan da ama.
İkinci fırsat bir tanıdık abi bana dedi benim arkadaşın Akdeniz bölgesinde oteli var istersen ayarliyayim sana. Sence ne yapmalıyım?
Turizm'de bir geleceğin olmasını istiyorsan dil öğrenmen lazım. Artık İngilizce ana dilin yanında kesinlikle olması gerekiyor. Ben okumaya niyetli olmadığını görüyorum. Bence gürcistan'da ya da başka bir yerde sana iş imkanı sağlayacak birisi varsa orada kal. Tecrüben de olur. Bu arada mutlaka bir işte uzmanlaş. Keman çalabilirsin, Marangozluk yapabilirsin, böyle şeyleri arada öğrenmeye çalış. Zaman ayır bu işlerde bir kaç ay çalış. Lazım oluyor.
El becerim var.
Çiftçilik ile uğraşıyorum.
Ahşaptan biseyler yaptığım var spor aletleri yaptım.
Evet okumayı sevmiyorum.
Lojistik bölümü şu an daha mantıklı gelmeye başladı bana da iş işten geçti artık. Rize de yaşıyorum zaten Gürcistan Batum 1 saat 100 km.
Okulu hep ortam arkadaş için okumak istiyordum da olmadı maalesef açtıktan gittim bende.
Hocam bu arada uzmanlık alanı vücut geliştirme sporu olur mu
Olabilir. Neyi seviyorsan o güzeldir. Senin kafan net değil. Anadoluda yaşayan insanların en büyük sorunu yol gösterecek kimsenin olmaması. Çiftçililk bence çok ideal bir meselek. Gıda savaşları olacak. Alabildiğiniz kadar toprak alın. Ekebildiğiniz kadar ekin. Şu zamanda kendine yeten insan zengin insandır.
Hocam evet çok doğru diyorsunuz Rize de.
Çay var. Her yerde calilasmis bir bitki yılda üç kez hasat edilir. Onun haricinde ufak tefek bahçede meyve sebze oluyor evin ihtiyacını karşılar.
Çay çok güzel tarım ürünü de bizim fazla çay yok çok şükür yine temel ihtiyaçları karşılıyor.
Evet maalesef ki neyi istediğimi bilmiyorum. Bizim ülkenin en büyük sorunu. Net değilim. Marangozluk yapmayı çok isterim eğer imkan bukursam yapacağım.
Ama dediğiniz gibi bir işte uzmanlasacagim.
Marangozluk ve spor
4 tane iş başvurusu yaptım 3 tanesi çıkmadı. Diğeri de çıkmaz herhalde. Bu ülkede torpil yoksa hiç
Torpil yok. Sadece kendine yatırım yapan insanlar düzgün işlerde çalışır. Muhtemelen gençsin. Ailenin bir çiftliği varsa hayvanlarla ve bahçe ile ilgilen. Onu en güzel şekilde yap. Yarın ne yiyeceğini düşünmüyorsan zenginsin demektir.
Hocam doğrudur da inek var ama 1 tane öyle 30-40 tane yapacak arazi olsa kendi işimi yaparım.
Torpil yok mu?
Daha dün şahit oldum hocam 😄
Gürcistan q gideyim mi abi
Git dene. Olmasa tecrübe hanene yazılır.
Evet yapacağım abi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!