Lisede çocuk gelişim okudum, çocuklardan soğudum. Masa başında çalışmayı sevdiğim için bilgisayar bölümü okucaktım, vazgeçtim. Sağlıkla uğraşamam, çok fena kan tutuyor.
Aklıma takıldı kabin memurluğu niye okumuyorum? Hem 2 yıllık hem de ingilizce öğreniyorum şu an. Akıcı şekilde konuşurum, boy pos güzellik, makyaj hepsi var. İllaki iş bulurum. 35 den sonra işsiz kalabilirim ama o yaşa kadar bir bölüm daha bitiririm.
Sadece gözüm miyop sağ 3.25 sol 2.50 bir sorun olur mu? Sizce güzel meslek değil mi heveslendim şimdi 🤗
Aklıma takıldı kabin memurluğu niye okumuyorum? Hem 2 yıllık hem de ingilizce öğreniyorum şu an. Akıcı şekilde konuşurum, boy pos güzellik, makyaj hepsi var. İllaki iş bulurum. 35 den sonra işsiz kalabilirim ama o yaşa kadar bir bölüm daha bitiririm.
Sadece gözüm miyop sağ 3.25 sol 2.50 bir sorun olur mu? Sizce güzel meslek değil mi heveslendim şimdi 🤗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bulursun ama aileni pek göremezsin özel hayatın olmayabilir ayda 3 5 kere kendi evine geliyorsuın
Sivil havacılık bitiren hostes mi oluyor bir de ingilizce şart mı
Evet ingilizce şartmış mülakatları ingilizce olarak soruyolarmış ben bu sene bu bölümü istiyorum da okul bitince bir sorun çıkar diye endişeleniyorum
Ne sorunu çıkabilir ki
Dili akıcı konuştuk, okuduk iş bulma süreci nasıl olur bide gözlerim miyop sağ 3.25 sol 2.5 biraz araştırdım her göz için 5 numarayı gecmemesi lazımmış ama bu her sene değişiyor. 30 dan sonra işe alınmıyor. Gerçi ek bir dil daha öğrenir baska ise geçerim. Yinede bunlar kafa kurcalıyor
Bilgim yok maalesef umarım istediğiniz işe girebilirsiniz :)
Hostesler iş buluyor