Öncelikle yurt dışındayım yani ve lisedeyim liseler 19 yaşımıza kadar oo küçüksün falan demeyin
Neyse bir hayvan bilim okulu var 1 saat uzakta trenle önümüzdeki okul yılı için yazıldım oraya gideceğim
Okulun kendi yurdu var okula beş dakika mesafede uyanma saati uyuma saati kahvaltı saati falan var ve mecbursun katılmaya çünkü aileler seni oraya emanet ediyor
Ama çok kural var eofkrofkfle ders saatinde telefonlar alınıyor
Ve zorunlusun
Hiç yurtta kalmadım babam kal hem güzel zaman geçirirsin hemde arkadaşlıklar edinirsin dedi senelik 3bin euro
Öğle yemeğinde tekrar yurda dönüp sıcak yemek falan yeniyor ve odalar tek
Yani özel odalar var tek kişilik herkesin
Ama bilemedim çokta sosyal birisi değilim sizce katılsam mı bazen ise boş zamanlarında bilardo salonu televizyon falan var
Neyse bir hayvan bilim okulu var 1 saat uzakta trenle önümüzdeki okul yılı için yazıldım oraya gideceğim
Okulun kendi yurdu var okula beş dakika mesafede uyanma saati uyuma saati kahvaltı saati falan var ve mecbursun katılmaya çünkü aileler seni oraya emanet ediyor
Ama çok kural var eofkrofkfle ders saatinde telefonlar alınıyor
Ve zorunlusun
Hiç yurtta kalmadım babam kal hem güzel zaman geçirirsin hemde arkadaşlıklar edinirsin dedi senelik 3bin euro
Öğle yemeğinde tekrar yurda dönüp sıcak yemek falan yeniyor ve odalar tek
Yani özel odalar var tek kişilik herkesin
Ama bilemedim çokta sosyal birisi değilim sizce katılsam mı bazen ise boş zamanlarında bilardo salonu televizyon falan var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer