yani ilk 10 dk gaza geliyorum yaparsın sen çalışırsın aslanım diyorum güzel güzel yapıyorum sonrası yok sıkılıyorum olmuyo artık.
Nasıl kendimi odakliyacağım?
Nasıl kendimi odakliyacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gotunu 1 saat o masa sandalyesine oturt ister anla ister anlama otursun o popo olmasını S. tır git namaz kıl sonra otur o damı olmdadi çevreni değiştir o da mı olmadı kesin senin gotun rahata alışmıştır dışarı çık insanlarin nasıl hayatı var bir bak o da mı olmadı ders çalışmadan önce akrabalarını ara seni en çok hor göreni zaten o gaz seni ayakta tutar o da mı olmadı 1 hafta fakir hayatı yaşa nasıl ben çile cike calimak zorundayim diyon o da mı olmadı bul bir inek bak ne yapiyo iyi gözlem yap sonra bu benden daha mal ben bunu geçerim de o da mı olmadı boş ver sende yoktur o kumaş S. tır et herkes okumak zorunda değil bu memleketin öte kopuga da ihtiyacı var 😉( bak bu seni gazlar işte)
Cevap
1Cevap
Reis zaten herkes duygularla calissa ilk 20 bine flan kim girck? Senin gibi cani sıkılanlar olcakki onlarin avantaji olsun. Sen bilmiyosunki onlarin bu isine geliyor. Sen iki dusnuon onlae 6 ilerisini dusunuyor. Elenirsin bu yolda. Onlar rakip olcaksan duygu nedir bilmicen. asker gibi calisicaksin ben bunu yapcam bitti nokta ustune olum doseginde deilsem. birakmicam dicen
Bir hafta kendini 1 2 saat oturmaya zorla bütün motivasyon kaynaklarını kullan sonra zaten ders çalışmayı isteyeceksin artık başaracağına inanarak çalışıp çok zevk alacaksın
disiplin şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?