Eğitim & Kariyer Üniversiteye en başından başlamak ne kadar mantıklı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Okuduğum üniversiteden memnun değilim. 2. Sınıfım seneye de okursam 3 senemi bitirecegim. Başka bir okulda en başından başlamak mantıklı mı? Güncellemeler+1 yıl Ailem de bu kadar masrafın boşa gideceğinden istemiyor değiştirmemi bende bu konuda kararsızım... Üniversiteye en başından başlamak ne kadar mantıklı? Cevapla Üniversite Soruları Memnuniyet Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Okuduğun bölümden memnun değilsen tekrardan okuyabilirsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bölümümden memnunum okulumdan değilim onun için değiştirmek istiyorum Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Diğer gideceğin okul'u sevip sevmeyeceğin ne mâlum Yorumla Soran +1 yıl Evet o konuda da kafam karışık ama değiştirirsem arkadaşımla aynı okulda okuyacağız ve şehir açısından istiyorum değiştirmeyi Yorumla Soran +1 yıl Burayı pek sevemedim Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Hmm arkadaşın varsa iyi o zaman bence değiştirmelisin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim görüşün için 😊 Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Rica ederim başarılar😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sana da başarılar 😊 Yorumla
Sofka Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl Zaten iki yılın kalmış bitir bölümünü sonra başka bir bölüm okursun. 0 2 Yorumla Sofka +1 yıl Üniversite yazmışsın😅 yeni fark ettim. Yorumla Soran +1 yıl 2 yıl kaldı ama 2. Dönemim de uzadı aynı zamanda Yorumla
Yusuf0138 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Bölümünde yazsanda ona göre bir şey desek 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aynu bölümü okuyacağım edebiyat bölümünü Yorumla Yusuf0138 +1 yıl Üniversite mi degistirecen sadece Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Yusuf0138 +1 yıl Mantiksi bence. Sırf üniversite ismi değişecek diye aynı bölüm okunmaz. yazık emeklerine Yorumla Soran +1 yıl Üniversiteyle ismiyle ne alakası var arkadaşınla olmak için ve ortamı için degistirecektim ama kesin değil yine de Yorumla Yusuf0138 +1 yıl Erkek arkadaş in ile aynı yerde okumak için mi Yorumla Soran +1 yıl Yok erkek arkadaşım değil kankam Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben yaptım sende yapabilirsin pişmanım jdksks 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki neden pişmansın Yorumla corpse_bride +1 yıl Yani açıklaması zor sadece pişmanım Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hangi bölümdesin? ne istiyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Edebiyat okuyorum ama kendi memleketimde okumak istiyorum. Bir arkadaşım var o da Ankara'ya gelmemi çok istiyor Yorumla gencbilge0034 +1 yıl Şimdi neredesin ki? evet edebiyat biraz gereksiz olmuş Yorumla Soran +1 yıl Kırıkkaledeyim Ankara'ya gelmek istiyorum Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl zaman kaybından başka hiç bir şey olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim için zaman kaybı önemli değil de değiştirirsem gidecek olan masrafa üzülüyorum Yorumla hakansalihoglu-06 +1 yıl İngilizce oğren yurtdışına yetleş boşa üniversite ile zaman kaybetme Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl sık dişini okulunu değiştirme az kalmış zaten 0 0 Yorumla
atlas5560 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yani zararın neresinden dönersen kardır 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Değiştir mi diyorsun yani Yorumla atlas5560 +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Evet bende istiyorum ama gidecek olan bu kadar masrafa kafam karıştı sadece Yorumla atlas5560 +1 yıl Bölümün ne şu an Yorumla Soran +1 yıl Türk dili ve edebiyatı Yorumla Soran +1 yıl Aynı bölümü okuyacağım fakat farklı bir şehirde Yorumla Antoni367 +1 yıl Koşarak uzaklaş edebiyattan işliğin daniskasını görürsün yol yakınken dön Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Okuduğun bölümden memnun değilsen tekrardan okuyabilirsin
Bölümümden memnunum okulumdan değilim onun için değiştirmek istiyorum
Diğer gideceğin okul'u sevip sevmeyeceğin ne mâlum
Evet o konuda da kafam karışık ama değiştirirsem arkadaşımla aynı okulda okuyacağız ve şehir açısından istiyorum değiştirmeyi
Burayı pek sevemedim
Hmm arkadaşın varsa iyi o zaman bence değiştirmelisin
Teşekkür ederim görüşün için 😊
Rica ederim başarılar😊
Teşekkür ederim sana da başarılar 😊
Zaten iki yılın kalmış bitir bölümünü sonra başka bir bölüm okursun.
Üniversite yazmışsın😅 yeni fark ettim.
2 yıl kaldı ama 2. Dönemim de uzadı aynı zamanda
Bölümünde yazsanda ona göre bir şey desek
Aynu bölümü okuyacağım edebiyat bölümünü
Üniversite mi degistirecen sadece
Evet
Mantiksi bence. Sırf üniversite ismi değişecek diye aynı bölüm okunmaz. yazık emeklerine
Üniversiteyle ismiyle ne alakası var arkadaşınla olmak için ve ortamı için degistirecektim ama kesin değil yine de
Erkek arkadaş in ile aynı yerde okumak için mi
Yok erkek arkadaşım değil kankam
Ben yaptım sende yapabilirsin pişmanım jdksks
Peki neden pişmansın
Yani açıklaması zor sadece pişmanım
Hangi bölümdesin? ne istiyorsun
Edebiyat okuyorum ama kendi memleketimde okumak istiyorum. Bir arkadaşım var o da Ankara'ya gelmemi çok istiyor
Şimdi neredesin ki? evet edebiyat biraz gereksiz olmuş
Kırıkkaledeyim Ankara'ya gelmek istiyorum
zaman kaybından başka hiç bir şey olmaz
Benim için zaman kaybı önemli değil de değiştirirsem gidecek olan masrafa üzülüyorum
İngilizce oğren yurtdışına yetleş boşa üniversite ile zaman kaybetme
sık dişini okulunu değiştirme az kalmış zaten
Yani zararın neresinden dönersen kardır
Değiştir mi diyorsun yani
Aynen
Evet bende istiyorum ama gidecek olan bu kadar masrafa kafam karıştı sadece
Bölümün ne şu an
Türk dili ve edebiyatı
Aynı bölümü okuyacağım fakat farklı bir şehirde
Koşarak uzaklaş edebiyattan işliğin daniskasını görürsün yol yakınken dön
Mantıkı