Öğrencilik hayatım henüz bitmiş değil. En keyif aldığım dönem lise 9-10’du ama tabii o zamanlarki kafa yapıma göre bunu söyleyebilirim. Boştuk ve eğlenmekten, takılmaktan başka amacımız aynı zamanda sınavlar dışında bir sorumluluğum yoktu. Bu her ne kadar o dönemi eğlenceli kılsa da şu anki kafa yapıma baktığım zaman çok fazla özlemiyorum. Lise mezunuyum ve üniversite sınavına hazırlanıyorum. Zor olsa da birçok şeyi kendimin kontrol ettiği başkasının disiplini altında değil de kendi kendime sağladığım disiplinin altında çalışıyorum, sorumluluklarımı oluşturuyorum ve bundan o boş beleş takıldığımız yıllardan daha çok keyif alıyorum.
Keşkemde yok İyi kimde ilkokul lise zaten pek umursanacak bir şey değil asıl belirleyici faktör üniversite ve çevre. Lise burdakilere sorsan kaçı derslere sınava çalışmış kaçı sorumluluk almış daha doğrusu. Lise dönemi boş eğlencenin sevincin yaşandığı zevklerin isteklerin giderildiği son dönem bence. Liseden sonra boşlukta olmak eğlence zevk istek gerçekleştirmek için belli bir seviyeye gelmesi gerekiyor kişinin. Malum lise mezunu olunca sorumluluk artıyor ailenin yükü sanada eşit olarak paylaştırılıyor veya kendine yeni hayat kurma çabasına giriyorsunuz. Diyeceğim şu ki lisede canınız çektiği herşeyi yapın. Şahsen ben lisede istediğim herşeyi yaptım. Lise hayatı çocukluğun son evresi gibi bir şey benim için. Ne olursa lisede. Sonra olur tüm gerçekleri insan mezun olunca anlıyor. (hayatı)
Öğrencilik hayatim çok güzeldi. Liseyi yeniden okumak isterdim. Başarılı bir öğrenciydim ve kopya veren taraftim ve erkek arkadaşlarımızın defterlerini yazardık. Okulda popülerdim. Lise arkadaşlarımla görüşüyoruz 30 yıl oldu. Bizim zamanımız da öğretmenlere saygı vardı. Her şey yasaktı ama yinede güzeldi.
Derslerinde başarılı iyi notlar getiren , tüm okuldaki her sınıftaki kızların çekemediği tüm erkekleride bi o kadar peşinden koşturan sonra kızların hasım kesildiği sık sık kavgaların içinde dahil olan artik okullardan atıla atıla Liseyi master yapan Zeki ve yaramaz bir öğrenciydim 😀
3. Ve 8. Yıllar arasında sırf sessiz bir öğrenci olduğum için zorbalığa maruz kaldım, sosyal anksiyete, özgüvensizlik taban şu an tek başıma havuza gitmeye bile korkuyorum tek başına gelmiş derler diye... Allah umarım onların belalarını vermiştir gün yüzü görmeyesiceler. Lisede gözüm açıldı tabi güzel yıllarım oldu :)
Huysuz biriydim sonradan değiştim öğretmene yapmadiğimiz kalmamişti Babamin motorunu kullanmiştim halbuki ozamanlar ehliyetim yoktu 🙂 daha fazla detaya gerek yok bence
Baya çılgın bir öğrencilik hayatı yaşadım, hocaların çoğuyla kanki tonki gibi takılırdım şdldldld Semra hocam vardı coğrafyacı, çooookk seviyordum kendisini. Arada dersi kaynatıp beraber şarkılar söylerdik oyyy Semra hocam nasıl özlemişim var ya 😌💛
Süper öğrencilik hayatım oldu lisede sınıfım cok eğlenceliydi alman türk hic farketmiyor birlik vardi. Sevilen öğrencilerdendim. Yatılı okul gezileri süperdi. Hala senede bir toplanıyoruz. O yillara dönmeyi cok isterdim
Pekte anlatılacak bir şey yok. İngilizce derslerinde parmağım inmezdi öğretmen de özellikle beni kaldırmazdı başkaları yapsın diye😅😅 tek ben hevesli idim bizim sınıfta
Deli dolu, eğlenceli ve bayağı hareketli bir öğrenciydim lise yıllarımda.. Düşündükçe yahu ne çok şey yaşamışım diyorum o anlar gerçekten bambaşkaydı..
orta okulun son 2 senesi berbattı lisede 3 tane okul değiştim 2. gittiğim okul harici diğerleri çok iyiydi sonra zaten koronaya kurban gidip evde mezun oldum xkkskdjd
Koronaya denk geldi çoğu sonra okula gitmeyi bıraktım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok başarılıydım. Ama başarılı olmama rağmen aşırı içine kapaniktim. Lisede zaten sürekli depresyondaydim. Okulumdakileri hiç sevmezdim. Okula her sabah lanet ede ede giderdim.
İlkokulda süperdim, en ön sıradaki o örgülü saçlı kız bendim😅 Lisede nasıl olduysa hep sonuncu oluyordum, işkence gibi geçti o yıllar Şimdi üniversitedeyim ve birincilikle mezun olmak için çabalıyorum:)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ilk okul her tenefüs eve gelirdim müdür hiç anlamdı bile tabi ozamnalr kamara yoktu