Sizin dalıp gittiğiniz sorular oldu mu?
ALES nasıldı? Hız ölçen bi sınav olduğunu yeniden kanıtladı bence? Sizcee?
Sizin dalıp gittiğiniz sorular oldu mu?
Matematikten başladım 48 tane yaptım. Olasılık sorusunu zaten gördüğüm an boş bıraktım çünkü önyargılarım vardı. Öbür boşum hangisi hatırlamıyorum 😅 Türkçe'ye geçtim ah keşke sözel mantıkla başlasaydım diyorum. Paragraflar beni boğdu boğdu attı. Çığlıklar, yardım çığlıkları... 42 tane işaretledim sözel mantıklarla göz göze geldik ve süre bitti...
Müthiş geçmiş sınavın.. Ben o türkçeden başlamakla hata yaptım matematik o kadar kolay geldi ki tıkır tıkır gidiyordu, süre bitti beni de boğdu paragraflar, süremi yediler ama nasıll..
Iyi ki sözel mantıktan başlamamışsın motivasyonun düşerdi asıl o zaman çığlıklar yardım çığlıkları 😅😅
Evett biz sözelciler seri üzgün :(
Cevap
2Cevap
Sürem yetmedi ve yetemeyeceğini anlayınca son 4 dakika da 4 mat sorusu çözdüm hshdj sayısalcı olsaymışım keşke
Keşkeee öyle bi sayısal testiydi ki çözülürdü vallaha paragraflar süremizi yedii
Yetişmedi ya, mat 2 boş yapamadığım için boş ama türkçede 11 boş var sekizi sözel mantık, aptalca sorular vardı sözelde, matta aşırı basit sorular vardı 2+2 düzeyinde
Kesinlikle matta kek soru çoktu ama benimde paragraflar yüzünden süre yetişmedi onlara, sözel mantık sorularının abv ben de boş bırakmak durumunda kaldım
Bi de konuşmuşuz 🤦🏼♀️ pot üstüne pot da kırmazsın be kızım 🤭😂
Aaaa 6 yanlışa çok hata diyende ne biliyim 😅 ben bakmadım korkumdan
Benimde öyle 90 bizim üniversite bölüm şartları anca kurtarır gibi, ay inşallah hepimizin, yurt dışında ne düşünüyorsun?
Sence yurt dışı yolculuğu daha mı kolay akademide bizim ülkeden?
Anladım
Türkçe yine mi zorlamışlar. Belirleyici her zaman hız ve paragraf oluyor.
Hem de nasıll yanarım yanarım o matematiklere yetmeyen süreye.. aylardır çalışan, pratiği olan, hız kazanmış kimselerin sınavı iyi geçti bence genel olarak kolaydı çünkü ama gel gör bi de bana sorr
İşin şifresi ptarik olması. Geçmiş olsun
Aynen öyle, teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?