Eğitim & Kariyer Büyük şehire atanırsam çok mu zorlanırım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor herkes saçmalama büyük şehirde yaşayamazsın yapamazsın diyor Güncellemeler+1 yıl çok pahalı ve çok kalabalık diye yaşayamazmışım Büyük şehire atanırsam çok mu zorlanırım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yaşamak zor.Yeni İstanbuldan geldim. Ve çok kalabalık. Bana boğucu geliyor. Seyahat için, iyi ve hoş. Ama sonrasında dönmek istiyorum kentime. Minimal modern kentler keyifli bana göre...Hayat ulaşımda geçmesin. 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Büyükşehirlerde hayat pahalılığı daha yüksek bu nedenle zorlanırsın ha diyorsan ki benim için fark etmez zaten param çok o zaman sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Memursun ve memurun yeri büyükşehirdir öyle atıp tutan çok olur umursama çok bilmiş bilirkişileri 0 0 Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl İlk başlarda zor olur evet ama zamanla alışırsın 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Büyükşehir tavsiye etmiyorum zor oluyor 0 0 Yorumla
GoldenFireballl Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Şehire göre değişir Ankara da yaşarsın mesela 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 490 cevap paylaştı. Niyeymis sanki kucuk srhir farki neymis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yaşamak zor.
Yeni İstanbuldan geldim. Ve çok kalabalık. Bana boğucu geliyor. Seyahat için, iyi ve hoş. Ama sonrasında dönmek istiyorum kentime. Minimal modern kentler keyifli bana göre...
Hayat ulaşımda geçmesin.
Büyükşehirlerde hayat pahalılığı daha yüksek bu nedenle zorlanırsın ha diyorsan ki benim için fark etmez zaten param çok o zaman sıkıntı olmaz
Memursun ve memurun yeri büyükşehirdir öyle atıp tutan çok olur umursama çok bilmiş bilirkişileri
Evet buyuk sehirinde derdi buyuk
İlk başlarda zor olur evet ama zamanla alışırsın
Büyükşehir tavsiye etmiyorum zor oluyor
Niye ki ama aldığın maaşa göre öyle
Şehire göre değişir Ankara da yaşarsın mesela
Niyeymis sanki kucuk srhir farki neymis
büyük şehirde yaparsın ama stresi çok olur
ne var sanki büyül şehirde niye yapamayasın
Evet
Kıskanıyorlar
Sakın gelme, zira çok kalabalık buralar...
Kazancina bağlı
Ne kadar kazanacağına bağlı
biz nasıl yapıyorsak öyle yaparsın sende
Asil orada iyi yasarsin
nerede yaşıyosun ki
Zort
kolay