Arkadaşım beni hocadanmı kıskanıyor?

merhaba ben 12. sınıfım ve arkadaşım bir hocaya aşık. Hafta sonları kurslar oluyor yks için ve haliyle o kurslara gidiyoruz. Başlarda normal bir şekilde gidiyorduk fakat sonra dersler değişti ve hocalarda değişti ve arkadaşımın aşık olduğu hoca bizim bir dersimize denk geldi. Arkadaşım 3 hafta boyunca cumartesi günleri kursa gitmeyelim hoca kazık soruyor sıkıcı geçiyor diye tutturdu 3 hafta gitmedim arkadaşımda gitmiyor sanıyordum fakat o benden habersiz sırf hocayla beraber kalabilmek için gizli bir şekilde gidiyormuş ve bunu diğer arkadaşımdan daha yeni öğrendim. Ben o zamanlar şüphelendiğimde ona soruyordum yoksa gidiyormusun diye fakat bana trip atıyordu. zaten genelde kursta 5-6 kişi anca oluyor ve 10. sınıftan beri arkadaşım bu hocaya aşık ve hocada arkadaşımın sevdiği bir öğrenci. Genelde hoca ben olmadığım zamanlar tüm ilgiyi arkadaşıma veriyor diğer öğrenciler ile pek öyle içli dışlı olmuyor fakat ben gelince banada ilgi verdiği için sanırım arkadaşım hocanın tek ilgi odağı olmak istiyor. Bugünde ilk 5 derse ben gelmeyeyim sen son 2 derse gelme yine bunu uygulayalım fakat benim bu sefer full gelmem gerekiyor hocaya soru götürmem lazım dedi bende ozaman bende full gün geleyim ddim oda ne alaka yaa neyse tamam bende gelmiyorum ilk dersler aynen devam edelim dedi yani apaçık gelmemi istemiyor gibi fakat o hocanın derside benim kötü olduğum ders yani sizcede gelmemi istemiyormu yani bu benim çok kafama takıldı sizcede öylemi
Arkadaşım beni hocadanmı kıskanıyor?