İntihar etsem tüm sorun çözülür?

merhaba lise son sınıf öğrencisiyim bu yılın başında dershaneye yazılmıştım zar zor ödedik ve benim sınav notlarım + netlerim çok düşük geldi maddi durumumuz iyi olmamasına rağmen özel hocalar tuttuk kredi çeke çeke ve onlarda anlıyor gibi oluyorum ama tek başıma asla soru çözemiyorum kendim de youtubedan videolar izleyerek anlamaya çalışıyorum ama hiçbir şey yapamıyorum tüm gelirimiz bana gidiyor neredeyse ve yine de başarılı olamıyorum nefret ediyorum bu durumdan boşu boşuna masrafım boşu boşuna para gidiyor neden kafama hiçbir bilgi girmiyor anlamıyorum ailemin para yetiştirmek için çektiği sıkıntıları gördükçe de kahroluyorum başarısız bir çocuğum hiçbir faydam yok biraz psikolojik olarak da iyi değilim bu sene bir de psikoloğa para ödedik düşündükçe sadece boşa para sömüren bir çocukmuşum gibi geliyor ölsem her şey daha iyi olacakmış gibi ama öleceğim de yok durduk yere bu yüzden birkaç defa intiharı düşündüm başta biraz üzülürler belki ama bh kadar para harcamaktan iuidir gerçekten yaşamak istemiyorum kendimi başarısız gördükçe sinirden kendimi dövüyorum zaten ne yapıcam neden olmuyo anlamıyorum o kadar çalışmama rağmen hiçbir şey istediğim gibi olmuyo sadece hayal kırıklığıyım bir şey yazmak veya tavsiye vermek zorunda değilsiniz sadece içimi dökmek istedim aileme yük olmaktan nefret ediyorum daha öğrenciyken böyleysem ileride iş hayatına atılırsam ne olucak dayanıcak mıyım bilmiyorum
İntihar etsem tüm sorun çözülür?