Lise zamanlarında çok vardı okuldan sevgili yapan :) Hiç birinin sağlıklı bir ilişkisi yoktu kızlar zaten sürekli ergenlik bayılması geçiriyorlardı :) Okul olmaz (lise için geçerli sadece) ama iş yeri belki... Bilemedim.
Bu durum çok başima geldi kabul etmedim ama sevseydim ederdim yani aynı iş yeri okul farketmez bir duygu beslemedigim için kabul etmedim ve aynı sinıfta herkesin her seyini biliyorsun ondan kabul etmemen için birnsuru sebep ortaya cıkıyor
Yani bence pişmanlıktır. Ayrıca ben hiç böyle bir şey yaşamadım. Bu pişmanlığı da yaşamadım. Bu konuda da pişman olmadım. Yapanlar açısından pişmanlık içerebilir 😄
Ben olmayı tercih etmem. Kişinin iş performansını etkilediğini düşünüyorum konsantre olamazsın. Cinsiyetsiz göreceksin iş yerindeki kadın ve erkekleri 😅
Hiç o topa girmedim. Ne okul dönemimde ne iş dönemimde…Bittiğimde aynı ortamda olmak cehenneme dönüştürür diye. Bu niyette olanlarıda güzel bir şekilde ikna edp sıyrıldım hep…
Hiç olmadım. Düşünmem gibi bunu ama olanlar da var ve mutlu. Birini evlendiriyoruz bu yaz zaten. 😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence iş yerinde hoşlandı falan uzaktan uzağa cok hoş oluyor su an birinden hoşlanıyorum ki o da muhtemelen öyle ama uzaktan uzağa iste arkdas gibi takılıyoruz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok akla yatan bir durum değil bence. Ama olunca oluyor. Ayrılık aşaması sorunlu olur muhtemelen
Biraz can sıkıcı olabilir. Aynı ortamda çalışıyosan kıskanmalar, gözü üstünde olmalar başlar. Sürekli berabersiniz özlemiyosun buda eksi. Olaki ayrıldınız sürekli görüyosun. Ben tercih etmem açıkcası