Eski halinizi özlüyor musunuz, kendinize dair neleri özlüyorsunuz.. detaya bakınız çok moralim bozuk?

18 yaşıma kadar hep başarılı bir öğrenciydim herkes özenirdi bana aynı zamanda güzeldim ve kimseye yüz vermezdim, ağırbaşlıydım. Ailemle aram çok iyiydi. Herkes çok zeki kız derdi. Liseye giriş sınavı senesi dershanede ilk sınıfta yani derece sınıfındaydım hatta bir kere dershane birincisi oldum. İlkokulda yapılan bir deneme sınavında okul ikincisi oldum ama üniversite sınavı senesi her şey mahvoldu dershanede yerlerde sürünüyordum. Lisede çalışmadım çünkü. En kötü sınıfta, 30 35 net yapan berbat bir öğrenciydim.. Bu zamanlar (nisanın orası gibi) adam gibi çalışmaya başladım günlük iki üç saat uyku ile durdum köpek gibi çalışarak zorla hemşirelik kazandım. Hemşirelik kazandığıma şükrediyorum eğer bu zamanlar çalışmasaydım büyük ihtimalle iki yıllık kötü bir bölümde okuyacaktım. şu an ki üniversitem pek iyi değil üni sınav puanım da kötü çok iyi değil eski halimi düşünüyorum, hiç sevgilim olmamamıştı onca teklife rağmen ama lisede bir tane oldu çok ağladım çok ergenceydi. ortaokul yıllarımı çok üzülüyorum... Çok başarılı olgun güzeldimYa siz? Eski halini özlüyor musuuz? Ben çok özlüyorum
Eski halinizi özlüyor musunuz, kendinize dair neleri özlüyorsunuz.. detaya bakınız çok moralim bozuk?