Silahlı özel güvenlik sağlık raporuyla alakali birkaç şey soracağım.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim var ne oldu ki ama bıraktim güvenlik işini 7 sene yaptım
Psikiyatrist için randevu verdiler de yarın ona gidicem acaba zorluk yaşar mıyım?
yaşamazsın ya bir ara saçma sapan Test kitabı vardı onu dolduranlar vardı sadece parani almak için rapor istiyorlar ben parayı verdim 1 saat sonra rapor aldım sonra sınavlara girdim güvenlik işinde her şey göstermelik yani sadece silah için kulağına dikkat et
600 tane soru cozecekmisim de acaba psikolog beni zorlar mı biraz heyecanlı yapım var da o an heyecanlandıran hani elenir miyim?
sana al bunları çöz gel diyor senin başında beklemez ki. sandığın kadar zor değil sorular zaten normal hayatla ilgili şeyler. ben o soruları bile çözmedim. sana şunu diyim şu an ki yaşadığın heyecan stres korku bunların hepsi boş çünkü paranı alıp raporu veriyorlar sana sınavda istenilen puanı al yeterli
Sanırım gereksiz heyecan yapıyorum. Doktor bir an kendini tanit niye bu meslek vs diye sorarsa heyecan yapabilirim o yüzden çekiniyorum biraz.
doktor sana öyle şeyler sormaz sorarsa ailemde herhangi bir psikolojik sorunu olan var mı sigara alkol bağımlılığı var mı ya da en fazla düzenli kullandığın ilaç var mı onu sorar. test kitabıda ister yap ister yapma salla gitsin cevapları bile kontrol etmeden sana veriyor raporu sen birde arşiv araştırma formu hazırlaman gerekir onu da hazırla dediğim gibi heyecan yaşama sakin ol
Arşiv araştırma raporu mu? Aynı gün mü doldurmam gerekiyor?
arşiv araştırma formu. rapor değil.. bu kimlik bilgileri aile bilgileri falan doldurulan belge gibi bir şey sınavdan önce onuda hazırlanan gerekiyor internetten arşiv araştırması formu yaz sana örnek cikar
birde silahın olunca beni çek vur lütfen 🤲🤲🤲🤔
Sor bakalım
Psikiyatri için yarın randevum var ne soruluyor?
Genel sorular daha önce bir hastalık yaşadın mı senin konuşma şekline bakıyorlar duruşun tepkin gibi şeyleri inceliyor rahat olmaya bak vücudun da kesik vb izler var mı ona bakıyorlar
Vücudun her yerine mi bakılıyor yoksa kollara yüze falan mı bakiyorlar?
Kollar yüz her yerine değil var mı öyle bir şey
Çocukluktan kalma bir yara izi var kolumda o kadar
O sorun olmaz sigara izi jilet izi gibi
He o tarz yaram yok. Acaba kendini tanit falan diyor mu?
Tabi neden bu meslek diye sora bilir ailen ne iş yaptığını
Biraz heyecanlı yapım var da aacaba sorun cikartirlar mi?
Sakin ol heyecana gerek yok sonuçta oda senin gibi bir insan
Biliyorum ama elimde değil maalesef mülakatlar da falan biraz heyecan yapıyorum. Acaba beni öyle görüp sıkıntı çıkarır mı?
Mülakat sorularında güncel haberleri takip et aklına gelecek her şeyi soruyorlar
Peki. Sağlık raporu ne zaman çıkıyor geçen hafta bütün bölümlerden sağlam onayı aldım sadece psikiyatri kaldı acaba sağlık raporunu ne zamana almam gerekir hastenden?
Psikiyatri den sonra heyet toplanır karar verir ve sonuca göre silah yetkisi verirler
O gün mü belli olur?
Heyet için hastenelerin günleri var o güne bitmiş olursa o gün alırsın sonucu
Anladım. Teşekkürler.
Takip edersen sonucu merak ettim yazarsın bana da mesajlaşırız inşallah alırsın
Psikoloğa gittim daha önce psikologa geldin mi ilaç kullaniyo musun ne mezunusun bağımlılığın var mı diye soru sordu. Sonra 600 e yakın soru verdi 3 tane sorusunu bana sesli okuttu. Sonra çöz gel dedi. Çözdüm verdik çıktım. Sonuçlar e nabizdan çıkar dedi.
Süper geçersin sorular nasıldı
Sevindim senin adına
Teşekkürler. Sorular çok saçmaydı. Aslında teste cevap verirken bazılarında bende olan şeyleri yok diye işaretledim. Doğruyu isaretleseydim kesin vermezlerdi. Cinayet haberleri i okumaktan hoşlanır misin diye bı soru vardı meseal ben genelde severim ama hayıri işaretledim.
Evet demen senin o tip şeylere meyilli olduğunu gösterir di iyi yapmışsın
Acayip tuhaf düşüncelerim vardır
Zihnimii biri yönlendiriyor
Çoğu zaman ölmeyi isterim
Karanlıkta yalnız kalmaktan korkarım
Kendi kendime gulesim gelir
Homosexuellerden öğrenirim
Hemcinslerim ilgimi vekmez
Bunlar gibi 566 tane soru.
Değişik sorular cinsellik bile var ilginç yani
Aynen öyle. Her kategoriden sorular sormuşlar.
Cinsellik soruları saçma diğerlerine bi şey diyemem ama dr sormak gerek onun tercihlerini