Eğitim & Kariyer Sacınızı yaptırsanız resminizi sınıf grubuna atar mısınız? esmerxella Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bizim sınıfta bir tane kız sacını yapmıs resmini sınıf grubuna attı sizde sacınızı yapsanız sınıf grubuna resminizi atar mısınız? Sacınızı yaptırsanız resminizi sınıf grubuna atar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bütün sınıf çok yakın değilse saçma bir davranış. 0 1 Yorumla esmerxella +1 yıl Yok herkes kendi halinde cevap veren bile olmadı Yorumla
Şeeeeeko Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Atanı kınamışlığım var gereksiz bi hamle bence 1 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Lisede sınıf grubuna hiç bişi yazmamıştım 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sınıf grubundaki muhabbet ortamına bağlı 0 3 Yorumla esmerxella +1 yıl Herkes kendi kafasına göre takılıyor Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Samimi bir ortam değilse ben atmam Yorumla esmerxella +1 yıl Değil Yorumla
mertdeyeterişte Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ahahahaha ilgi bagamlisi ilgisiz kız 0 1 Yorumla esmerxella +1 yıl Aynen hahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bütün sınıf çok yakın değilse saçma bir davranış.
Yok herkes kendi halinde cevap veren bile olmadı
Atanı kınamışlığım var gereksiz bi hamle bence
Lisede sınıf grubuna hiç bişi yazmamıştım
Atmam.
sakat ag
Yok artık
Saçmalama Sinem 😅
Atmam
Sınıf grubundaki muhabbet ortamına bağlı
Herkes kendi kafasına göre takılıyor
Samimi bir ortam değilse ben atmam
Değil