Eğitim & Kariyer İnsanlar neden iş kurmak yerine ömür boyu işçi olmayı seçiyorlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 5-6 yıl çalışıp ufak Mahalle arası bir dükkanla başlayıp kimseye minnet etmeden çalışmak daha iyi değil mi? Güncellemeler+1 yıl Kolay mı diyen sevgili arkadaşlar hayatta çekilen zorluklar zafer şarabınızı mayalar sadece İnsanlar neden iş kurmak yerine ömür boyu işçi olmayı seçiyorlar? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Uzun süredir bunu düşünüyorum bende hayırlısı ile kendi işimi kurmak istiyorum. 0 0 Yorumla
bursa_mehmet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Küçük düşünen insanlar onlar ve ticaret yapmaya cesaretleri yok 0 1 Yorumla bursa_mehmet +1 yıl İş mi kurmak istiyorsun? Yorumla
meoowe Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl iş kurmanın zorlukları var. daha sonrasında çıkan zorlukları var. ilerisini her zaman göremiyorsun. 0 8 Yorumla meoowe +1 yıl ben de yorumumu güncelleyeyim :D iş açıp batacağıma birikim yapıp iş kurarım. Yorumla Soran +1 yıl Sana katılıyorum borçla iş kurulmaz Yorumla meoowe +1 yıl şirketimiz var şu an 2,5 senelik. son 4 aydır zorla getiriyoruz ay sonunu. birikim olmasına rağmen böyle. bu devirde iş kurmak çok zor :D Yorumla Soran +1 yıl Hayatta iniş de var çıkışta sonuçta saf karın%30 unu kendine alıp %70 i ile acil durum parası ayırdın mı Yorumla meoowe +1 yıl yatırım yaptık daha çok iş için Yorumla meoowe +1 yıl ama yaz geldiği için işlerimiz açılıyor. malum inşaat işi :D Yorumla Soran +1 yıl Ah kusura bakma ben dükkan falan sanmıştım sizin normal ya Yorumla meoowe +1 yıl şu an en karlı iş bence market :D her zaman ihtiyacımız var ordakilere Yorumla
Elindekibonkey Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Türkiyede yasadiklar icin bugun kursan yarin batmayacaginin garantisi yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzun süredir bunu düşünüyorum bende hayırlısı ile kendi işimi kurmak istiyorum.
Küçük düşünen insanlar onlar ve ticaret yapmaya cesaretleri yok
İş mi kurmak istiyorsun?
iş kurmanın zorlukları var. daha sonrasında çıkan zorlukları var. ilerisini her zaman göremiyorsun.
ben de yorumumu güncelleyeyim :D iş açıp batacağıma birikim yapıp iş kurarım.
Sana katılıyorum borçla iş kurulmaz
şirketimiz var şu an 2,5 senelik. son 4 aydır zorla getiriyoruz ay sonunu. birikim olmasına rağmen böyle. bu devirde iş kurmak çok zor :D
Hayatta iniş de var çıkışta sonuçta saf karın%30 unu kendine alıp %70 i ile acil durum parası ayırdın mı
yatırım yaptık daha çok iş için
ama yaz geldiği için işlerimiz açılıyor. malum inşaat işi :D
Ah kusura bakma ben dükkan falan sanmıştım sizin normal ya
şu an en karlı iş bence market :D her zaman ihtiyacımız var ordakilere
Türkiyede yasadiklar icin bugun kursan yarin batmayacaginin garantisi yok.
Pembe dizide mi yaşıyon knk
Evet daha iyi ben şu an ikisini de yapıyorum
Kolay mı sanki iş kurmak