Merhaba,
Üniversitede çok zorlanıyorum. Ikinci sınıfım, okuduğum okulda alttan ders alma yok, bir dersten kalırsan bile seneyi tekrarlıyorsun. Zaten birinci sınıfı bir sınav yüzünden tekrarladım, evde boş boş oturdum bir yıl sırf bir sınav için. Şimdi ikinci sınıf çok zor, çok çalışıyorum ama yinede 4 sınavı yapamadım şimdiden. Yine kalmaktan korkuyorum. Bırakmayı düşünüyorum, çünkü bu şekilde bunalıma giriyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Üniversitede çok zorlanıyorum. Ikinci sınıfım, okuduğum okulda alttan ders alma yok, bir dersten kalırsan bile seneyi tekrarlıyorsun. Zaten birinci sınıfı bir sınav yüzünden tekrarladım, evde boş boş oturdum bir yıl sırf bir sınav için. Şimdi ikinci sınıf çok zor, çok çalışıyorum ama yinede 4 sınavı yapamadım şimdiden. Yine kalmaktan korkuyorum. Bırakmayı düşünüyorum, çünkü bu şekilde bunalıma giriyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Algoritmana uygun bir meslek değilse zorlama, başka birşeye bak
Hukuk 3. sınıfım kazanana kadar götümü yırttım ve sanırım kazanmak için o kadar uğraştığım bölümü6bende bırakcam
Bence bırakmak pek bir şey kalmamış bitmesine...
Bırakma*
Zor diye mi bırakacaksın? Kolay mı bekliyordun?
Hayır kolay diye beklesem bu bölümü seçmezdim. Ben birinci çok zor olur diye düşündüm, öyleydi zaten, çok bırakan oldu ama ben sabredip geçtim. Ikide biraz nefes alırız belki dedim, kolay olur anlamında değil. Fakat şu an ders çalışmaya bile zaman bulamıyorum.
İşe falan mı gidiyorsun?
Hayır işe gitmiyorum zaten gidemem. hergün sabah 8 den akşam 5'e kadar ders var birde çarşamba ve perşembe günleri tüm gün akşama kadar labaratuvar hiçbir şeyi çalışmaya zaman bulamıyorum
Hangi bölüm bu
Eczacılık
Eczane hizmetleri istiyorum bende ya da grafik tasarım
Kolay gelsin o zaman
Nerede ve ne oluyorsun?
Yurtdışında eczacılık
Bu konuda bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek istemem ama 1. Sınıfı geçtiysen okulu bitirebilirsin.
Dayanmaya çalış
Bırak gitsin
Bırak.
Hangi bölumm
Bölümün güzel bence.
boluku soyleseydin
Eczacılık
zor degil oku yabanci dilin varsa meuzn olunca 30 40k maa alirsin
Yabancı dil var ama dersler çok zor anlayamıyorum...
bi sekilde biter hangi ilde okuyon
Yurt dışında