Kararsızlık yardım edin?

Gerçekten de çok zor bir dönemden geçiyorum bi tarafım Deniz subaylık okuyup ordan da sat komandosu başvurusu yap diyor diğer tarafım ise bırak okulu falan boks yapıp profesyonel olmaya ve maçlara çıkıp para kazan diyor (boks tecrübem var) gerçekten de resmen ne yapacağımı hiç bilmiyorum sıradan ve sıkıcı bir hayat istemiyorum bu iki meslek de hernekadar zor ve acı verici olsa da ben bunları çok seviyorum ama bir türlü karar veremiyorum aynı anda yürütebileceğim şeyler de değil eğer boks yaparsam herşeyden vazgeçerim ve sadece ona odaklanıp günlük en az 6 saat antrenamn yaparım hobi olarak yapmıyorum ve eğer ki subaylık okursam da bu sefer harp akademisine gidicem ve orada ilgilenmem gereken dersler olacak.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen vatan millet Sakarya konularına girmeyin her iki meslek de bu ülke için yararlı olduğunu düşündüğüm meslekler birinde vatanı savunursun diğerinde ise ülkeni şereflendirir onurlandırırsın.
Güncellemeler
+1 yıl
Abi sorduğum soruda eğer asker olursam Deniz kurmay subay olacağımı söyledim ordan da deniz komandoluğa başvuru yapıcam ve 25 yaşıma gelmeden yüzbaşı olmuş olacağım yani konya da falan olmayacağım deniz subayı denizde olur savaş gemilerinde veya kıyı limanlarında olur ve çoğu zaman dış ülkele limanlarında bulunur ve tatbikatlar katılır
Kararsızlık yardım edin?