Yani atıyorum en basiti bugün öğrenci kartı çıkardım zamanın okutulmadık en azından bugünlerde faydalanayım var mıdır şu indirimli oluyor bu oluyor diyebeleceğiniz şeyler yabancı birine iyiliğiniz dokunmuş olur
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Öğrenci olmanın tek avantajı toplu taşıma sinema gibi yerlerde indirim almak başka bişeyi yok
Anladım teşekkürler Cinemaximumda halâ geçerli mi öğrenci indirimi zamanında biri yararlanmış yanımda ama artık yok diye biliyorum
daha geçen hafta gittim yararlanıyor
Biri mısır alırken öyle duymuştum kasiyer öğrenci vs indirim yok fiyat sabit demişti ama yanlış söylemiş demek ki çok sevindim. Arada sinemaya gitmek evden uzaklaşmak iyi geliyor gittiğimde sorayım o zaman. Tekrardan çok sağ ol
sadece bilette var yanlış bilgi vermek istemem mısırda filan yok onu da dışarıdan al marketlerden paketli şekilde çünkü bir kutu kola dışarıda 7-8 tl se orada bize 20 dediler
Ha evet belki mısır için sormuş olabilir kadın anlık kulak misafiri olmuştum demek ki mısırda indirim yok ama bilette var. Ben sevmem zaten film izlerken bişey yiyip içmeyi. Neyse valla aydınlatmış oldun çok teşekkür ederimHa evet belki mısır için sormuş olabilir kadın anlık kulak misafiri olmuştum demek ki mısırda indirim yok ama bilette var. Ben sevmem zaten film izlerken bişey yiyip içmeyi. Neyse valla aydınlatmış oldun çok teşekkür ederim
rica ederim :)
Avantajı yok hep ders sürekli ders dün rüyamda bile sınavdaydım
Eskiden sinema biletleri indirimli oluyordu da şimdi yok galiba
Bilmiyorum hiç öğrenci olmadım ama toplu taşımaları da indirimli olduğunu biliyorum
Evet onu çıkarttım gidiş geliş 15 lira olmuş benim karşılamam mümkün değildi
İyi yapmışsın gerçekten her şey ateş pahası Allah yardımcın, yardımcımız olsun 🙏 umarım istediğin şekilde bir hata sahip olursun.
Önüne elbette zorluklar çıkacaktır ama bunların hepsinin üzerinden rahatlıkla geleceğine inanıyorum 🌷🙏
Çok teşekkür ederim şu dönem çok zor umarım bi umut ışığı belirir ülkede
Umarım inşallah 😊🙏
O yıllarda tek derdim vardı o da en iyi notu alabilmek. . Şimdi dertler derya olmuş bense sandal
Sinema bileti otobüs bileti indirimi var yemek sepeti indirimleri oluyor ünililere özel bazen
Beklediğim cevaplar bunlardı ya herkes dert kusuyor bana ben derdin ta kendisi olmuşum zaten hayatımda kolaylıklar çareler arıyorum.. neyse teşekkür ederim bu arada Cinemaximumda geçerli mi öğrenci indirimi sanki geçenlerde olmadığı duydum
Kanki onu bilmiyorum ama sinemaya girerken ben avmye giriyorum da orada indirimli bilet veriyolar
Ben de avmde gidiyorum buradan biri geçerli olduğunu söyledi şu sıralar bir batman'e gidip deneyeyim. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için çok makbule geçti
😊😊
Öğrenci olmanın dezavantajı öğrenci olmaktır
Ay size de bişey sorulmuyor bir laf ettim bin ah işittim tm haklısınız ama çok yanlış adama dert yanıyorsunuz ben sizden beter haldeyim en azından siz okuyabilmeye erişebilmişsiz bi amacınız umudunuz var halâ
Ben okulu bitireli çok oldu , kafanı şişirdiysem kusura bakma
Yok est bunalım yan etkileri diyelim hiç tahammül kalmıyor insanda
Mülteci öğrenciysen çok avantajlısın, bedava burs aile çocuk parası , bende ona sinirlendim ondan avantajı yok dedim yani
Maalesef nerde bende o şans😃 aslında aile doğulu aynı cahillik baki de mülteci sefası yok bir aldığımız oksijenin parasını istemiyorlar
Artık şunu alayım , köşeye atayım derdinde değil kimse , karnımı doyurayım yeterin peşinde.
Aynen nereye baksam insanlar dert yakınıyor ekonomi konuşuyor. Bu devirde ne ev alınır ne araba o kadar imkansızlaştı ki. Geçen su aldım her zaman ki bakkaldan iki lira dimi dedim adam evet ama şimdilik dedi😀😃 şaka gibi gerçekten yakında ülkede toplu intihar olursa hiçç şaşırmam
Tek başıma 7-8bin maaş alıyorum valla yetmiyo çoğu zaman
Haklısın normal zamlar günlük geliyor çünkü bunu farketmemek imkansız insanın ağzı açık kalıyor valla
Türkiye Türkiye diyoruz ama cidden Türkiye değil , eskiden tatil yapınca 2 maaş yetiyordu şimdi 1 sene çalış bir ay tatil yap oldu Allah yardım etsin hepimize daha kötü durumda olanlara , buna da şükür diyelim
Köye bile gitmişliğim yok hiç yorum bile yapamicam müzmin fakfakir olarak😀
Türkçen çok güzel , edebiyat falan mı oluyorsun ya da dil falan
Cok avantaj var saymakla bitmez
Umarım ironi barındırmıyordur hiç çekecek halde değilim
Hic bir avantajı yok dezavantajları var
Okumak külfetli tabi ben bile kaç kere para yatırdım ama bazı şeyler indirimli oluyor örn toplu taşıma bunun gibi şeyler arıyorum işsizim çünkü sinema biletlerinde indirim oluyor mu mesela
Al işini görür
Ders çalışmak
İşsiz olmuyorsun
Yok ki ldksks
Vardır illa ki mesela hiç gitmediğim halde bay dönerde indirim oluyormuş ama o üniversite öğrencilerineymiş sanırım ben açık liseye başladım
hicbi avantaji yok
Olsa da kimse söylemez onu anladım herkes isyan etmeye yer arıyor
Boşa yoruma atlama bi daha elmamısın turtamısın nesin sildim zaten puanın geri gitti 🤣🤣🤣🤣🤣 ezik
cok komik puan kasmak icin burdayim ya sadece basligi gordum
Sildim zaten benden puan alamadın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥲
Bol bol mala vurmak