Eğitim & Kariyer Yakınım bir kadına bikini modelliği teklifi gelmiş bekar bir kadın için yapılacak bir iş mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yakınım bir kadına bikini modelliği teklifi gelmiş bekar bir kadın için yapılacak bir iş mi?Evli veya bekar bir kadın böyle teklife sizce nasıl cevap vermeli? Güncellemeler+1 yıl Güncel Yakınım bir kadına bikini modelliği teklifi gelmiş bekar bir kadın için yapılacak bir iş mi? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka si**cekler halleri yok ya iş sonuçta 1 2 Yorumla selim009 +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Oha o derece demedim ama güven olur mu yani onca erkek içinde felan Sonuçta bir tane değil yüzlerce giy çıkar yapacak belkide fantezi kıyafetleri giyecek açık açık olanları Yorumla
zxvbnxdhjjoorrklk Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl yolla fotolarında görelim direk yatağa gider o iş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boş konuşma Yorumla zxvbnxdhjjoorrklk +1 yıl severim boş konuşmayı 😂😂 Yorumla
mis06 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Asıl bekar birinin yapması daha normal değil mi 🤣 2 10 Yorumla Soran +1 yıl Tabi haklısın ama o ortama güvenilir mi? Kadın biraz utangaç biri Yorumla mis06 +1 yıl Ajans tanıdık değilse bilmiyorum kadın utangaçsa bu işi yapmayi sevmiyordur bence vazgeçsin Yorumla Soran +1 yıl Dedikleri Fiyat baya iyiydi bende şaşırdım sözleşme de süre varmış 1 2 ay veya 6 ay gibi eğer istersen 1 ay dene dedim belkide yapamaz bile Utangaç yaşını başını almış kapalı bir kadındı önceden şimdi açık Yorumla mis06 +1 yıl Yani teklif gelmiş ama demekki modelliği var yoksa neden gelsin demi Yorumla Soran +1 yıl Yıllar önce iç giyim işinde çalışmış o zamanlar çok gençken özel bir yere katılmış evlenince bırakmış Yorumla mis06 +1 yıl Kaç yaşında Yorumla Soran +1 yıl 48 yaşında kadın Yorumla mis06 +1 yıl 😂 bikini modelliği yapacak kadar fiziği var yani Yorumla Soran +1 yıl Gençler için değil Olgun kadınlara uygun bikini modelliği yapacak Yani baliketli bir kadın 😀 Yorumla Soran +1 yıl Orta yaş grubu için bikini model bulmasi daha zormuş galiba o yüzden fiyatı baya bir abartmışlar duyunca kadında şaşırmış isterse hemen başlayacak çekimleri Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nolacak cıplakken daha güzel duruyor insan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsunuz güvenilir mi peki o kadar insan içinde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka si**cekler halleri yok ya iş sonuçta
😂😂
Oha o derece demedim ama güven olur mu yani onca erkek içinde felan
Sonuçta bir tane değil yüzlerce giy çıkar yapacak belkide fantezi kıyafetleri giyecek açık açık olanları
yolla fotolarında görelim
direk yatağa gider o iş
Boş konuşma
severim boş konuşmayı 😂😂
Asıl bekar birinin yapması daha normal değil mi 🤣
Tabi haklısın ama o ortama güvenilir mi? Kadın biraz utangaç biri
Ajans tanıdık değilse bilmiyorum kadın utangaçsa bu işi yapmayi sevmiyordur bence vazgeçsin
Dedikleri Fiyat baya iyiydi bende şaşırdım sözleşme de süre varmış 1 2 ay veya 6 ay gibi eğer istersen 1 ay dene dedim belkide yapamaz bile
Utangaç yaşını başını almış kapalı bir kadındı önceden şimdi açık
Yani teklif gelmiş ama demekki modelliği var yoksa neden gelsin demi
Yıllar önce iç giyim işinde çalışmış o zamanlar çok gençken özel bir yere katılmış evlenince bırakmış
Kaç yaşında
48 yaşında kadın
😂 bikini modelliği yapacak kadar fiziği var yani
Gençler için değil
Olgun kadınlara uygun bikini modelliği yapacak
Yani baliketli bir kadın 😀
Orta yaş grubu için bikini model bulmasi daha zormuş galiba o yüzden fiyatı baya bir abartmışlar duyunca kadında şaşırmış isterse hemen başlayacak çekimleri
nolacak cıplakken daha güzel duruyor insan
Diyorsunuz güvenilir mi peki o kadar insan içinde
Bence kesinlikle yapmamalı
Neden peki